FC Olt, ultimele teste înaintea returului. Chindia Târgoviște, primul adversar

07 Mar. 2012, 07:05 Pregătiri, amicale
FC Olt, ultimele teste înaintea returului.** Chindia Târgoviște, primul adversar

FC Olt Slatina susține ultimele teste înaintea startului returului de campionat în compania unor grupări din serie. Miercuri, pe terenul sintetic de la Bradu, alb-vișiniii întâlnesc, cu începere de la ora 11.30, Chindia Târgoviște, echipă în fața căreia în tur au pierdut în ultimele minute de joc.

FC Olt Slatina continuă seria meciurilor de verificare cu un joc în care vor avea ca adversar formația finanțată de Gică Popescu, Chindia Târgoviște. Amicalul se va disputa pe „sinteticul” de la Bradu. Acesta este penultimul test pentru alb-vișinii, urmând ca sâmbătă, în cadrul ultimului amical al iernii, să întâlnească FC Argeș. Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, va încerca să pună la punct lucrurile care nu funcționaeză, „principalul” arătându-se total nemulțumit de anumite aspecte la finalul precedentei partide de verificare, încheiată doar cu o remiză.

„Sper să nu mai primim gol”

Mijlocașul celor de la FC Olt Slatina Augustin Chiriță, speră ca în aceste ultime teste greșelile din precedentele amicale să nu mai fie repetate.

„Eu sper ca în aceste două meciuri să reușim să nu mai primim gol. Este foarte important acest lucru, pentru că planul tehnico-tactic se dă peste cap și este greu să revii. În rest, ne simțim pregătiți pentru începerea campionatului, sunt convins că greșelile făcute nu se vor repeta în meciurile oficiale, iar rezultate vor exista cu siguranță”, a precizat mijlcașul.

În amicalul cu Minerul Mătăsari, FC Olt Slatina a remizat, scor 2-2, deși la pauză avea un avantaj de două goluri pe tabela de marcaj.

sursa: Gazeta Nouă

07 Mar. 2012, 07:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă