FC Olt, remiză albă cu Chindia

23 Aug. 2012, 16:44 Pregătiri, amicale
FC Olt,** remiză albă cu Chindia

FC Olt Slatina a încheiat la egalitate, scor 0-0, amicalul susținut, în deplasare, cu divizionara secundă, Chindia Târgoviște. Antrenorul Dan Oprescu a folosit un unsprezece de start format din jucători care au evoluat mai puțin în meciurile precedente.

FC Olt Slatina rămâne neînvinsă în meciurile de pregătire, confruntarea susținută în deplasare cu Chindia Târgoviște reprezentând a zecea partidă amicală înaintea startului sezonului. Cu un unsprezece de start nou, divizionara secundă slătineană a încheiat cu o remiză albă jocul cu dâmbovițenii. În prima repriză, Ene, Polgar și Vâlcică și-au creat câteva oportunități de a marca, neconcretizate pe tabelă. Din minutul 65 al întâlnirii, Dan Oprescu a schimbat distribuția în teren, Velcovici și Marin având ocazii de a puncta pe tabelă.

„Unii au încercat să facă ce trebuie, alții au rămas restanțieri”

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a declarat că jocul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. „Am făcut un meci slab, în special începutul de meci, când adversarii au avut două ocazii mari de a marca, după care am echilibrat, iar în partea a doua a primei reprize am avut și noi câteva ocazii foarte bune. Unii au încercat să facă ce trebuie, chiar dacă au reușit mai puțin, alții au rămas restanțieri, dar nu sunt foarte supărat pentru că ieri (nr.red.marți) am avut două antrenamente cu caracter fizic, iar în dimineața meciului am făcut din nou antrenament”, a declarat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

FC Olt Slatina: Bugiu, Dima, Șerban, Crușoveanu, Cuedan, Polgar, Roșca, Vâlcică, Corcoveanu, Ene.
FC Olt Slatina (din minutul 65): Bordea, Giurcă, Irimescu, Cosic, Bancu, Săndulescu, Quist, Pribac, Sălăjan, Velcovici, Marin.

Mijlocașii grupării FC Olt Slatina Gabriel Precup și Andrei David nu au evoluat din cauza unor probleme medicale, fiind diagnosticați cu tendinită, respectiv viroză.

Sursa: Gazeta Nouă

23 Aug. 2012, 16:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă