FC Olt, joc-școală în Poiană! Echipa lui Augustin Chiriță, învingătoare

07 Feb. 2012, 21:39 Pregătiri, amicale
FC Olt, joc-școală în Poiană!** Echipa lui Augustin Chiriță, învingătoare

Neavând amicale programate în cantonament, pentru a evita accidentările, FC Olt Slatina a susținut totuși, marți, un joc școală în partea a doua a antrenamentului de dimineață. Căpitanii celor două echipe au fost Augustin Chiriță și Alin Pavel.

În a doua parte a antrenamentului susținut marți dimineață în cantonamentul de la Poiana Brașov, FC Olt Slatina a susținut un joc școală. „Roșii”, avându-l căpitan pe Augustin Chiriță, s-au impus în fața „verzilor” lui Alin Pavel, cu scorul de 3-0. Golurile au fost marcate de Vâlcică, Dragalina și Chiriță. Partida s-a disputat pe durata a două reprize a câte 30 de minute, portarii Bugiu, Bordea și Perșinaru apărând în mod egal în ambele tabere. Înainte de plecarea în stagiul pregătirii centralizate, gruparea pregătită de Dan Oprescu a susținut trei meciuri de verificare în compania unor formații din eșalonul al treilea. Principalul grupării alb-vișiniii nu este adeptul amicalelor susținute în cantonament pentru a evita accidentarea jucătorilor.

FC Argeș și CSM Rm. Vâlcea, adversarii din amicale

După efectuarea stagiului pregătirii centralizate, FC Olt Slatina are programate patru meciuri amicale, printre care două susținute în compania unor formații din serie. Primul meci de la revenirea în localitate va fi susținut în compania satelitului celor de la Dinamo București pe data de 14 februarie. Alb-vișiniii întâlnesc pe 18 februarie colega de serie FC Argeș, iar pe 22 formația din Liga a III-a Minerul Motru. Ultimul amical înaintea startului returului de campionat va fi disputat împotriva contracandidatei în lupta pentru evitarea retrogradării, CSM Râmnicu Vâlcea, echipă clasată la jumătatea campionatului sub FC Olt Slatina.

Prima echipă din jocul școală: Bogdanovici, Crușoveanu, Irimescu, Bancu, Chiriță, Cocorăscu, Corneanu, Huțanu, Vâlcică, David Dragalina.
A doua echipă: Polgar, Preda, Lengyel, Giurcă, Pavel, Neacșu, Burcea, Melcea, Cuedan, Hallmen.

Sursa: Gazeta Nouă

07 Feb. 2012, 21:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă