FC Olt, blocată de mai bine de o oră pe Valea Oltului

13 Feb. 2012, 16:25 Pregătiri, amicale
FC Olt,** blocată de mai bine de o oră pe Valea Oltului

UPDATE: Drum cu peripeții pentru lotul grupării FC Olt Slatina la întoarcerea din cantonamentul susținut la Poiana Brașov. De mai bine de o oră, autocarul este blocat pe Valea Oltului.

Din cauza intemperiilor vremii, lotul grupării FC Olt Slatina este blocat de mai bine de o oră pe Valea Oltului. Autocarul alb-vișiniilor a fost oprit la Brezoi se pare din cauza unei avalanșe în zona Călimănești-Căciulata.


După zece zile de antrenamente intense prin zăpadă, la temperaturi de -20 de grade, alb-vișiniii se întorc astăzi acasă. Programul dur de pregătire a fost axat în principal pe acumulare fizică, antrenamentul de după-amiază fiind de-a dreptul spartan. Dimineață, alb-vișiniii susțineau ședințele tehnico-tactice pe terenul din cadrul Complexului Sportiv Național, condițiile fiind optime în ciuda ninsorilor căzute.

„Ne-am atins ce ne-am propus”

Antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu, s-a arătat mulțumit de modul în care fotbaliștii aflați sub comanda sa au răspuns pregătirii centralizate.

„Pregătirea a decurs așa cum trebuie, pot să spun că ne-am atins ceea ce ne-am propus. Sper ca în campionat să se vadă pregătirea bună pe care am efectuat-o. Au existat ceva mici probleme, Ganea și Irimescu au acuzat o tendinită ușoară. Meciurile amicale programate au rămas în picioare, sperăm să nu apară schimbări de planuri din cauza vremii”, a declarat principalul grupării alb-vișinii, Dan Oprescu.

FC Olt Slatina va susține, miercuri, primul meci de pregătire de la revenirea din cantonament. Alb-vișiniii vor întâlni, în deplasare, satelitul celor de la Dinamo București, partida fiind programată a se disputa la baza sportivă de la Izvorani.

Sursa: Gazeta Nouă

13 Feb. 2012, 16:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă