FC Olt a câștigat amicalul cu FC Balș

Marius ANGHEL 20 Sep. 2012, 18:53 Pregătiri, amicale
FC Olt** a câștigat amicalul cu FC Balș

FC Olt Slatina a susținut, miercuri, un joc de pregătire în compania formației din Liga a IV-a, FC Balș. Amicalul perfectat a avut drept scop utilizarea jucătorilor care nu au prins lotul în meciurile oficiale sau care au evoluat foarte puțin.

Divizionara secundă s-a impus cu scorul de 2-0, golurile fiind marcate de Anghelina și Dima. Antrenorul Dan Oprescu a declarat că unii dintre jucătorii trimiși pe teren l-au convins că merită să facă parte din lot pentru partidele oficiale.

„Sunt unii jucători care au avut atitudine, care își doresc să intre în lot, dar sunt și unii care au fost până acum în lot, dar se pare că se mulțumesc cu statutul de rezervă și s-ar putea să piardă. Intenționăm să facem jocuri amicale în fiecare săptămână, pentru că vreau să le dau șansa tuturor să joace, să văd că își doresc să intre în lot”, a declarat Oprescu.

FC Olt: Bugiu (Perșinaru), Dima, Șerban, Irimescu, Cuedan, Vâlcică, Roșca, Vigariu, Anghelina, Crăciun, Marin. Au mai evoluat: Șerban, Chircan, Bâră (juniori), Sălăjan, Andrei David.

Deplasare la una dintre formațiile cu pretenții la promovare

FC Olt Slatina întâlnește, în deplasare, FC Bihor Oradea, grupare ce luptă pentru revenirea în Liga I. Cele două formații se află la egalitate de puncte, însă divizionara secundă slătineană are un meci mai puțin disputat.

FC Olt Slatina va pleca, vineri, după antrenament, la Oradea, pentru duelul cu FC Bihor, una dintre formațiile seriei cu pretenții la promovare.
Disputarea punctelor puse în joc se anunță aprigă. La egalitate, despărțite în clasament de golaveraj, divizionara secundă slătineană are un meci mai puțin disputat decât FC Bihor. FC Olt Slatina vine după două partide bune, iar moralul în rândul jucătorilor este ridicat. Fotbaliștii pregătiți de Dan Oprescu speră să continue evoluțiile reușite pentru a reveni cu un rezultat pozitiv.

„Avem nevoie de o atitudine pozitivă”

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, speră ca fotbaliștii aflați sub comanda sa să arate aceeași determinare ca în meciurile precedente. Tehnicianul divizionarei secunde spune că printr-o atitudine pozitivă se poate obține un rezultat bun.

„Așa cum am mai spus-o și în celelalte jocuri, avem nevoie de o atitudine pozitivă, pe care am avut-o în primele două meciuri și nu cea pe care am avut-o la Caracal. Un egal este un rezultat pozitiv pentru noi, dar bineînțeles că mergem să câștigăm acest meci. Rămâne de văzut la ora jocului dacă vor fi modificări în primul unsprezece. Polgar are o leziune la coapsă, este incert pentru acest meci”, a declarat antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

Meciul se va disputa duminică, pe stadionul Municipal din Oradea, cu începere de la ora 12.00. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune Digi 1.

Sursa: Gazeta Nouă

Marius ANGHEL 20 Sep. 2012, 18:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă