FC Clinceni a ajuns la un acord cu zece jucători. VIDEO și FOTO de la antrenamentele echipei lui Laszlo Balint

Marius ANGHEL 09 Jul. 2015, 15:19 Pregătiri, amicale

FC Clinceni a ajuns la un acord cu zece jucători din lotul pe care antrenorul Laszlo Balint îl testează încă de luni, atunci când a fost programată reunirea. Florin Plecanciuc (ex Rapid CFR Suceava), Radu Barbu (ex FC Caransebeș), Georgian Damian (ex ACS Berceni), Paul Antoche (ex CS Balotești), Andrei Antohi (ex Juventus București), Marius Bâtfoi (ex Flota Swinojuscie, liga 2 Polonia), Andrei Gavrilă (junior Steaua), Florentin Pham Huy Tien (junior Steaua), Alexandru Neagu (ex SCM Argeș Pitești) și Horian Iancu (ex Inter Clinceni).

„Probabil vom opri și trei-patru jucători din fostul lot de la Inter și avem și variante bune pentru jucătorii Under 19. Vom avea o discuție și cu Huiban, sper să rămână, este un atacant valoros. Discuții sunt și cu alți jucători. Eu sunt convins că vor mai apărea până la sfârșitul pregătirii jucători valoroși în lotul nostru” a spus Balint pentru Liga2.ro.

Pe lângă atacantul Dragoș Huiban, care se pregătește cu lotul încă de la reunire, la antrenamentele din ultimele zile a participat și brazilianul Wallace da Silva (ultima dată la FC Olt), revenit după o accidentare care l-a ținut mult timp pe tușă, însă păstrarea lui este puțin probabilă având în vedere că este extracomunitar.

„Începem să cristalizăm și un nucleu al echipei”

Altfel, miercuri, jucătorii de la echipa ilfoveană au fost testați fizic de stafful tehnic, printre evidențiați numărându-se Plecanciuc și tănărul Gavrilă. O parte dintre aceștia, zece, au fost și la vizita medicală. „Am dat testele fizice, pe două grupe, una dintre ele, de zece jucători, făcând și vizita medicală. Băieții s-au prezentat bine la teste, parametrii pentru această perioadă fiind mulțumitori. Începem să cristalizăm și un nucleu al echipei, încă avem jucători în evaluări, probabil că vor mai veni și alții, dar categoric mai vrem să aducem cel puțin doi jucători importanți pentru acest nivel”, a mai spus Balint.

Sâmbătă dimineață, stafful tehnic urmărează să își vadă jucătorii pentru prima dată într-un meci amical. Testul cu echipa din Liga a IV-a Ilfov Viitorul Dragomirești, de la baza proprie, va duce la primele concluzii în privința celorlați fotbaliști aflați în probe. 

În perioadele 16-23 iulie și 28 iulie – 1 august se va intra în cantonamente centralizate la baza proprie, în acest interval fiind programate și o serie de meciuri amicale.

Calendarul meciurilor amicale pentru FC Clinceni:

11 iulie: FCC – Dragomiresti (L4)
15 iulie: FCC – Popești Leordeni (L3)
18 iulie: FCC – Metaloglobus (L3)
25 iulie: Juventus (L3) – FCC

1 august: FCC – Dunărea Călărași (L2)
5 august: FCC – CS Afumați (L3)
8 august: Dunărea Călărași (L2) – FCC
15 august: FCC – CS Mioveni (L2)

Marius ANGHEL 09 Jul. 2015, 15:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă