FC Clinceni are peste 30 de jucători la antrenamente. Balint are și doi steliști sub comandă

Marius ANGHEL 07 Jul. 2015, 13:12 Pregătiri, amicale

După ce săptămâna trecută și-a prezentat proiectul pentru Liga a 2-a, ieri, 6 iulie, la Clinceni a fost ziua reunirii. Sub conducerea principalului Laszlo Balint și a secunzilor Adrian Senin și John Ene, ultimul responsabil cu portarii, echipa ilfoveană a început pregătirea pentru noul sezon competițional. La primul antrenament au fost prezenți peste 30 de jucători, mulți dintre aceștia aflați în probe pentru a convinge staff-ul tehnic că merită să joace în eșalonul secund.

Printre jucătorii prezenți la reunire au fost portarii Horia Iancu și Cosmin Răduț (Sport Team București) și jucătorii de câmp Alexandru Andrei, Liviu Oșca, Marius Gheorghe, Antonio Popa, Deian Nicolici (în afară de al doilea portar, restul sunt de la Inter Clinceni), Florin Plecanciuc (ex Rapid CFR Suceava), Radu Barbu (ex FC Caransebeș), Georgian Damian (ex ACS Berceni), Paul Antoche (ex CS Balotești), Andrei Antohi (ex Juventus București), Marius Bâtfoi (ex Flota Swinojuscie, liga 2 Polonia), Dragoș Huiban (ex Național Sebiș), Andrei Gavrilă (junior Steaua), Florentin Pham Huy Tien (junior Steaua) sau Cristian Matei (junior). Pe lângă cei enumerați au fost prezenți și alți jucători în privința cărora tehnicianul Laszlo Balint se va decide dacă îi va păstra sau nu. Florin Budeanu a fost învoit, iar Valentin Budeanu (ambii de la Inter Clinceni) este și el în atenția clubului, însă deocamdată se află într-un proces de recuperare după ce a suferit o operație la inghinali.

„Mă bucur că sunt mulți jucători care își manifestă interesul să facă parte din acest proiect. Trebuie să fim atenți în selecția jucătorilor pentru lotul cu care vom aborda următorul sezon. Avem o perioadă lungă de pregătire în față, dar pentru noi lucrul acesta poate reprezenta un avantaj pentru că, practic, vom crea echipa de la zero și avem nevoie de timp în special pentru omogenizare. Urmează o perioadă grea, dar e necesară” a spus Balint pentru Liga2.ro.

În această săptămână, staff-ul tehnic este preocupat în special cu selecția de jucători sub 19 ani și de recunoaștere reciprocă, urmând ca sâmbătă, 11 iulie, să-i urmărească într-un meci amical, la baza proprie, cu echipa din Liga a IV-a Ilfov, Viitorul Dragomirești. Printre posturile pe care Balint caută întăriri se numără în principal cel de portar, acolo unde vrea un goalkeeper cu experiență la acest nivel de Liga 2.

În perioadele 16-23 iulie și 28 iulie – 1 august se va intra în cantonamente centralizate la baza proprie, în acest interval fiind programate și o serie de meciuri amicale.

Calendarul meciurilor amicale pentru FC Clinceni:

11 iulie: FCC – Dragomiresti (L4)
15 iulie: FCC – Popești Leordeni (L3)
18 iulie: FCC – Metaloglobus (L3)
25 iulie: Juventus (L3) – FCC

1 august: FCC – Dunărea Călărași (L2)
5 august: FCC – CS Afumați (L3)
8 august: Dunărea Călărași (L2) – FCC
15 august: FCC – CS Mioveni (L2)

Marius ANGHEL 07 Jul. 2015, 13:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă