FC Caransebeș a sunat adunarea. Bălu: „Să facem o echipă care să fie mândria orașului”

Marius ANGHEL 15 Jul. 2014, 18:35 Pregătiri, amicale

Lotul nou-promovatei în Liga a II-a, FC Caransebeș, s-a reunit luni, 14 iulie, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuș. La întâlnire a venit întreg staff-ul tehnic, precum și jucătorii din vechea gardă păstrați la echipă, cărora li s-au alăturat noile achiziții făcute de club în această vară.

Din discuțiile purtate cu managerul Sorin Boiangiu, am reținut că au venit la echipă portarul Valentin Coca și Fabian Himcinschi de la Poli Timișoara, Octavian Rusu și Bogdan Centea de la Mama Mia Becicherecu Mic, Cătălin Bujor și Alexandru Manea de la Gloria Arad, Dănuț Bilia de la FC Ineu, Andrei Dicu și Adrian Ionel Ștefan de la Minerul Motru, Lucian Todea de la Râmnicu Vâlcea, atacanții Iulian Alexandru Tecsi de la UTA și Elvis Dârvaru de la FC Hunedoara, precum și Adrian Manea de la Voluntari. Octavian Drăghici, de la FC Olt, se va alătura în curând lotului, deoarece în momentul de față el urmează un tratament medical.

„Au plecat de la echipă Darius Haidău, la Politehnica Timișoara, Narcis Laurențiu, Roberto Artimon, Andrei Dubei, Bogdan Roiu, Alexandru Ionescu, Bogdan Steop, Alexandru Vlăduți și Dan Constantinescu. În ceea ce privește acoperirea pe posturi, stăm binișor, dar, ca în orice echipă, este loc și de mai bine și, cu siguranță, unde suntem deficitari, vom completa pe parcurs”, a mai spus Sorin Boiangiu.

O surpriză o constituie anunțul făcut de Dan Șandru, unul dintre jucătorii de bază ai echipei gugulane în campionatul trecut, care a declarat că se retrage din viața sportivă, deși are doar 27 de ani. „Am decis ca în această vară să-mi închei cariera de fotbalist, fiindcă vreau să mă ocup de afacerile familiei. Le doresc băieților multă baftă în următorul sezon de liga a doua și le mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat anul trecut, care a fost un an reușit, atât pentru noi, cât și pentru Caransebeș. Decizia de a renunța la activitatea de fotbalist este irevocabilă, sută la sută”, a declarat Dan Șandru.

Bălu vrea să facă din FC Caransebeș mândria orașului

Noul antrenor al echipei FC Caransebeș, Sorin Bălu, cel care în campionatul trecut a stat pe banca tehnică a principalei contracandidate la promovare, Mama Mia Becicherecu Mic se declara bucuros că a ajuns în municipiul de pe Timiș și Sebeș. „Este primul antrenament. Sunt bucuros că am ajuns la Caransebeș, pentru că este un nivel superior. Îmi doresc să reușesc împreună cu staff-ul nostru, cu președintele Galamaz, cu managerul Boiangiu, să facem din Caransebeș o echipă bună, o echipă care să fie mândria orașului și o echipă care să se ridice la nivelul așteptărilor spectatorilor noștri. Cunosc foarte bine toți jucătorii de la FC Caransebeș, sunt jucători valoroși. Împreună cu cei care vor veni, repet, vrem să facem o echipă frumoasă, o echipă bună, care să aducă mulțumire în rândul comunității din Caransebeș. Referitor la programul nostru, această săptămână este de readaptare la efort, plus teste fizice, să vedem nivelul de pregătire a echipei. Fiecare antrenament se va încheia cu joc, iar după meciul de sâmbătă noi vom trage linie și vom stabili lotul care se va pregăti și va intra în cantonament începând de luni (21 iulie, ora 13 – n.r.). Va fi un cantonament pe plan local, cu antrenamente duble, din punct de vedere fizic, pentru că suntem în perioada de acumulări fizice specifice”, a spus Sorin Bălu.

FC Caransebeș va disputa primul meci de verificare în compania echipei FC Ineu, sâmbătă, de la ora 13.

Sursa: Arena bănățeană

Marius ANGHEL 15 Jul. 2014, 18:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă