Dan Alexa testează la FC Brașov mai mulți jucători, printre care și un fundaș care în sezonul trecut a fost om de bază la Unirea Dej

Adi MARICA 28 Jun. 2022, 10:31 Liga 2
Dan Alexa testează la FC Brașov mai mulți jucători, printre care și un fundaș care în sezonul trecut a fost om de bază la Unirea Dej

După o zi liberă, jucătorii echipei FC Brașov au revenit, ieri seară, 27 iunie, la antrenamente. La ședința de pregătire care a avut loc pe stadionul Metrom, Dan Alexa, noul antrenor al formației, a avut la dispoziție câțiva jucători noi.

Dan Alexa are în probe la FC Brașov mai mulți jucători

Alexandru Ionuț Rus (20 de ani), un fundaș central care poate juca și fundaș dreapta, și care în sezonul trecut a jucat în Liga 2 la Unirea Dej, speră să-l convingă pe Alexa că merită să fie păstrat în lot.

La antrenament au fost prezenți și jucătorii brașoveni Rareș Sburlea (fundaș dreapta / fundaș central, 19 ani) și Cătălin Stoica (fundas dreapta / mijlocaș dreapta, 16 ani), ambii de la Kids Tâmpa Brașov, dar și Adrian Stoian (fundas central, 24 de ani), de la SR Brașov.

Sburlea a jucat în prima parte a sezonului trecut la FC Brașov, iar în iarnă a revenit la Kids Tâmpa, clubul de care e legat contractual.

Alți doi tineri jucători de la retrogradata din Liga 3 Kids Tâmpa, mijlocașul Dan Spătaru și atacantul Andrei Moldovan sunt așteptați la antrenamente zilele următoare.

”Vom testa mai mulți jucători tineri în această săptămână”, a spus Dan Alexa, care așteaptă și câteva achiziții de prim 11.

  • Rus a fost unul dintre jucătorii de bază ai echipei Unirea Dej în sezonul recent încheiat, evoluând în 20 de meciuri, 19 ca titular, timp de 1687 de minute, a marcat și un gol, însă a ales să nu continue cu echipa clujeană.
Alexandru Rus a fost unul dintre jucătorii de bază ai Unirii Dej în sezonul recent încheiat al Ligii 2. Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto

Dan Șandru s-a alăturat și el staffului condus de Dan Alexa

Altfel, stafful tehnic al FC Brașov are începând de ieri și un nou colaborator. Dan Alexa l-a luat după el de la CSM Reșița și pe Dan Șandru, care va fi analist video, dar are și atribuții de ”secund”.

În ceea ce-l privește pe ”secundul” Ștefan Grigorie, acesta a fost la București, unde urmează cursurile pentru obținerea Licenței A UEFA.

FC Brașov va juca miercuri, de la ora 11:00, la Ghimbav, primul amical al verii, cu Farul Constanța, echipa din Liga 1 deținută și antrenată de Gică Hagi. Brașovenii mai au amicale stabilite cu FC Hermannstadt (Sibiu, 9 iulie, ora 17:00), Unirea Slobozia (Brașov, 15 iulie, ora 11:00) și SC Oțelul Galați (Brașov, 19 iulie, ora 11:00).

Adi MARICA 28 Jun. 2022, 10:31 Liga 2
Pe aceeași temă