FC Caracal, prea mică pentru Chindia

21 Jul. 2012, 12:48 Pregătiri, amicale
FC Caracal,** prea mică pentru Chindia

FC Caracal a pierdut primul meci amical al verii. Elevii lui Iordan Eftimie s-au înclinat cu scorul de 1-3 în fața echipei de eșalon secund Chindia Târgoviște. Koko a înscris golul oltenilor pe finalul întâlnirii. Cantonamentul de la Predeal a adus caracalenilor primul joc de verificare din seria celor programate înaintea startului noului sezon.

Formația din Parc a întâlnit joi după-amiază Chindia Târgoviște, într-un meci în care principalul Eftimie a utilizat formule diferite de echipă în cele două reprize. Dâmbovițenii s-au impus în această întâlnire cu 3-1, după ce la pauză aveau un avantaj de trei goluri pe tabelă. „Pentru ei au marcat Cherchez și Rădoi, fundașul central care a fost la Timișoara și Sportul. De la noi a marcat Koko, în minutul 89, dintr-o acțiune plecată de la centrul terenului, pe cont propriu. A înscris cu un șut de la 20 de metri, în vinclul porții, un gol foarte frumos. A fost 3-0 pentru ei la pauză”

În ciuda eșecului, directorul sportiv Gigi Ilie consideră că jocul cu Chindia a fost unul util. „Eu consider că a fost un test foarte util pentru noi, pentru că ne-am dat seama ce înseamnă o echipă de Divizia B, care merge la promovarea în Divizia A.

O echipă foarte bună, omogenă, cu jucători cu o medie de vârstă destul de scăzută, dar în același timp cu experiență la nivelul Ligii a II-a. A fost un joc frumos. A contat că noi am făcut două antrenamente pe zi, ei au avut numai jocul. Dar nu ne scuză cu nimic asta”

FC Caracal va disputa astăzi, de la ora 11.00, un nou meci amical. Oltenii vor avea ca adversară o altă echipă de Liga a II-a, Săgeata Năvodari.

Sursa: Olt TV

21 Jul. 2012, 12:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă