FC Brașov și-a amânat reunirea! „Stegarii” nu au mișcat până acum pe piața transferurilor, însă și-au făcut lista neagră

Marius ANGHEL 09 Jan. 2017, 11:49 Pregătiri, amicale
FC Brașov și-a amânat reunirea!**

Gerul năpraznic, dar și problemele financiare rămase nerezolvate au amânat reunirea „stegarilor”.

La finalul ultimului meci din 2016, cel de la București cu Juventus, antrenorul Cornel Țălnar anunța că startul pregătirilor va avea loc pe 10 ianuarie. Gerul năpraznic din această perioadă care a cuprins toată țară, dar și numeroasele probleme rămase nerezolvate i-au făcut pe cei de la FC Brașov să amâne startul pregătirilor.

Țălnar a precizat că la asemenea temperaturi care sunt în această perioadă nu se puteau face antrenamente. „Pe asemenea ger de crapă pietrele nu te poți antrena, astfel că am decis să amânăm startul pregătirilor pentru joi, când am programat vizita medicală”, a spus antrenorul Brașovului.

„Important este să ne strângem și să începem pregătirile”

Deși a cerut cu insistență aducerea unor jucători pentru a întări lotul, deocamdată FC Brașov nu a punctat la acest capitol. „Important este să ne strângem și să începem pregătirile. Avem nevoie de patru-cinci jucători, sper să se rezolve și problemele cu finanțarea pentru a putea convinge jucătorii pe care îi dorim să vină la FC Brașov”, a punctat antrenorul „stegarilor”.

Lista neagră

Lucrurile nu s-au mișcat nici la capitolul plecări, deși s-au purtat discuții cu mai mulți jucători care nu au confirmat în prima parte a campionatului, iar cu alții s-au demarat negocieri pentru micșorarea contractelor. „Am înaintat conducerii o listă cu jucători care nu intră în vederile noastre, acum decizia este la cei din conducere”, a spus Țălnar, care a evitat să pronunțe nume de jucători care nu mai intră în vederile sale.

După primele discuții, se pare că demersul celor din conducere nu a avut succes, doar un jucător acceptând să-și diminueze contractul cu 25% pe lunile decembrie și ianuarie, în rest, fotbaliștii refuzând categoric.

Poiana Brașov sau Cheile Grădiștei

Dacă joi și vineri este programată vizita medicală, cei din stafful tehnic vor ca de vineri de la prânz echipa să plece în primul cantonament, în acest moment existând variantele Poiana Brașov și Cheile Grădiștei. Pentru stagiul extern se caută încă soluții de finanțare, posibile destinații fiind Italia, lângă Roma, sau Antalya.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 09 Jan. 2017, 11:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă