FC Botoșani, mulțumită de stagiul de la Câmpulung Moldovenesc: „A fost reușit din toate punctele de vedere”

Marius ANGHEL 25 Feb. 2013, 12:56 Pregătiri, amicale
FC Botoșani, mulțumită de stagiul de la Câmpulung Moldovenesc:**

Elevii lui Cristi popovici au încheiat primul stagiu centralizat de pregătire al iernii de la Câmpulung Moldovenesc, în care s-a aflat de pe 11 februarie. Conducerea tehnică a grupării locale s-a declarat satisfăcută de utilitatea acestui cantonament montan, spunând că acesta și-a atins scopul.

„A fost un stagiu de pregătire reușit din toate punctele de vedere. Nimeni nu a făcut rabat de la efort, toți băieții s-au comportat exemplar și au tras de ei cât de mult au putut. În plus, nu am avut nicio accidentare gravă, iar acesta este un aspect pozitiv. Sperăm ca această muncă, această pregătire spartană pe care am făcut-o să se vadă în timpul campionatului. Ar fi păcat la cât efort s-a făcut, la câte zeci, sute de kilometri s-au alergat să nu ne atingem obiectivele”, a declarat Alin Bejan, antrenorul secund al FC Botoșani.

Jucătorii au primit din partea conducerii tehnice o mini-vacanță până luni la ora 15:30, când este programat primul antrenament după cantonamentul de la Câmpulung Moldovenesc. În cursul zilei de marți dimineață, lotul FC Botoșani va face deplasarea spre Băile Felix, unde va avea loc cel de-al doilea stagiu de pregătire centralizat din această perioadă, stagiu în care gruparea locală va susține o serie de jocuri amicale în compania unor echipe de liga a II-a și a III-a din vestul țării.

Sursa: FC Botoșani

Marius ANGHEL 25 Feb. 2013, 12:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă