Concluziile lui Cristi Popovici după cantonamentul de la Câmpulung Moldovenesc. Sucevenii așteaptă un nou transfer și meciurile amicale

Marius ANGHEL 06 Feb. 2017, 13:35 Pregătiri, amicale
Concluziile lui Cristi Popovici după cantonamentul de la Câmpulung Moldovenesc.** Sucevenii așteaptă un nou transfer și meciurile amicale

Lotul Forestei a revenit sâmbătă din stagiul de pregătire centralizată de la Câmpulung Moldovenesc, după zece zile de antrenamente intense, în care antrenorul Cristian Popovici a pus accent pe pregătirea fizică a jucătorilor. Chiar dacă nu le-a fost ușor, fotbaliștii Forestei nu s-au plâns de tratamentul de care au avut parte în cantonament, conștienți fiind că o pregătire de iarnă bună îi va ajuta să aibă o comportare cât mai eficientă în campionat.

„A fost un stagiu de pregătire bun, cred că ne-am atins scopul propus pentru această perioadă. Am beneficiat de condiții bune de cazare, masă și recuperare, a fost totul în regulă din acest punct de vedere. Jucătorii au făcut o mare risipă de efort, fiecare în parte încercând să dea maximum în timpul ședințelor de antrenament, care au fost foarte solicitante. Îmbucurător este faptul că nu ne-am confruntat cu accidentări, chiar dacă au mai fost cazuri izolate când un jucător sau altul nu s-a putut antrena într-o anumită zi din pricina unor probleme minore de sănătate, dar acestea, până la urmă, sunt lucruri normale. Din punct de vedere fizic ne prezentăm acum foarte bine, urmează să vedem cum ne vom comporta în meciurile de pregătire”, a declarat, pentru Monitorul de Suceava, antrenorul principal al Forestei, Cristi Popovici.

Asanache sau Ghiță pentru defensivă

În privința lotului de jucători, tehnicianul grupării sucevene încă așteaptă sosirea unui fundaș central. „În condițiile în care Masella este accidentat, din acest motiv ratând și stagiul de pregătire centralizată, ne bazăm în centrul apărării doar pe Alin Mutu și Daniel Lung. Conducerea clubului a inițiat discuții cu mai mulți jucători, printre care Asanache, de la Concordia Chiajna, și Ghiță, de la FC Voluntari, și sper ca până la începutul săptămânii viitoare să rezolvăm și această problemă”, a precizat Popovici.

Trei amicale programate în această săptămână

După revenirea de la Câmpulung Moldovenesc, fotbaliștii suceveni au primit două zile libere din partea colectivului tehnic, urmând ca de luni să intre într-o nouă etapă a pregătirii de iarnă, în care antrenorii vor pune accent pe factorul tehnico-tactic. În acest interval, Foresta are perfectate și șase meciuri amicale, toate aceste partide urmând să se dispute în localitate.

Săptămâna viitoare, sucevenii au în program nu mai puțin de trei jocuri test, care vor avea loc pe terenul sintetic din cartierul George Enescu, ce aparține Liceului cu Program Sportiv. Primul adversar al Forestei este Aerostar Bacău, miercuri, cu începere de la ora 12:00. A doua zi, de la ora 11:00, „galben-verzii” vor întâlni Bucovina Rădăuți, urmând ca sâmbătă să-și măsoare forțele cu CSM Roman. În continuare, programul echipei sucevene mai cuprinde meciuri amicale cu CSM Pașcani, pe 15 februarie, revanșa cu Bucovina Rădăuți, pe 16 februarie, iar pe 18 februarie duelul cu Știința Miroslava.

Aceste partide vor fi un bun prilej pentru antrenorul Cristi Popovici de a-i vedea la lucru pe atacanții Cătălin Vraciu și Robert Grumezescu, transferați în intersezon de la ACS Poli Timișoara, respectiv ACS Berceni, pe mijlocașul Alexandru Ivan, 21 de ani, ex-Bucovina Pojorâta, juniorul fălticenean Francisc Vicovanu, dar și pe o serie de tineri de perspectivă proveniți de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, precum Cosmin Coroamă, Cosmin Buziuc, Alin Florescu, Florin Bejinar și Florin Muntean.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 06 Feb. 2017, 13:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă