Dacia Unirea a încheiat cantonamentul montan. Pânzaru lasă lista transferurilor deschisă

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 01 Feb. 2016, 10:59 Actualizat: 01 Feb. 2016, 11:00 Pregătiri, amicale
Dacia Unirea a încheiat cantonamentul montan.  Pânzaru lasă lista transferurilor deschisă

Jucătorii echipei Dacia Unirea au încheiat cantonamentul montan de la Câmpulung Moldovenesc fără a disputa și al doilea amical, cel cu Bucovina Pojorâta, deoarece terenurile din zonă deveniseră impracticabile din cauza ploilor căzute în ultimele zile. Antrenorul Alin Pânzaru consideră că obiectivul pentru această perioadă de pregătire a fost atins.

„A fost o perioadă grea pentru jucători, însă ea a fost trecută cu bine. Ca volum de muncă am făcut tot ce trebuia, obiectivul a fost atins. Încărcarea bateriilor pentru sezonul de primăvară, aceasta a fost tema cantonamentului, păcat că după atâta încărcătură fizică jucătorii nu au avut parte și de o destindere printr-un meci amical. De joi în zonă a plouat aproape tot timpul, iar terenurile au devenit impracticabile. Așa că sâmbătă dimineață am făcut ultimul antrenament și apoi am plecat spre Brăila”, a explicat antrenorul Alin Pânzaru.

Tehnicianul brăilean a spus că este mulțumit de noile achiziții, însă a lăsat să se înțeleagă că în cazul lui Racoviță încă mai sunt semne de întrebare. „Enciu și Olaru sunt două transferuri rezolvate, pe Racoviță îl voi urmări la primele două meciuri amicale, apoi voi decide dacă rămâne sau nu. Așa, ce să spun, s-a pregătit foarte bine, dar trebuie să-l văd și în teren cum se mișcă”, a precizat Pânzaru pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

Cu toate că șansele de a mai coopta fotbaliști în lot sunt destul de scăzute, ținând cont în primul rând de situația financiară modestă a echipei, antrenorul Daciei Unirea spune că lista transferurilor nu este închisă. „În mare, cam acesta va fi lotul cu care vom aborda ceea ce a mai rămas de disputat din acest sezon competițional. Noi am mai vorbit și cu alți fotbaliști, de exemplu, o variantă a fost și Ciocâlteu, însă în cele din urmă el a ales să meargă în Cipru. Ne-am aruncat o privire și în curtea Oțelului, sunt jucători interesanți acolo, însă ei evoluează pe posturi care la Brăila sunt bine acoperite. Nu vrem să aducem fotbaliști noi și să renunțăm la ai noștri. Să vedem ce jucători vor rămâne disponibili când vor încheia pregătirile echipele din Liga întâi. Noi avem un buget mediu de Liga a II-a, nu ne putem hazarda, dar poarta transferurilor rămâne deschisă”, a mai spus Alin Pânzaru.

Jucătorii Daciei Unirea au primit liber până marți după-amiază, când vor reveni la antrenamente. Din această săptămână începe ultima etapă a pregătirilor, cea a meciurilor de verificare.

Dacia Unirea va susține primul amical miercuri, 6 februarie, de la ora 15.00, pe terenul Siderurgistul din Galați, în compania echipei Delta Dobrogea Tulcea.

Programul meciurilor amicale pe care formația brăileană le va susține pe stadionul Siderurgistul: sâmbătă, 9 februarie, ora 11.00 Dacia Unirea – Sporting Liești, duminică 10 februarie, Dacia Unirea – Metalul Buzău, miercuri 13 februarie, Dacia Unirea – Metalosport Galați. Duminică, 17 februarie, Dacia Unirea va juca la Unirea Slobozia, iar pe 20 februarie, pe Municipal, cu Olimpia Rm Sărat.

Articol scris de Costel FILIP

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 01 Feb. 2016, 10:59 Actualizat: 01 Feb. 2016, 11:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă