Foresta a stabilit unde se pregătește în cantonamentul de iarnă. Locația aleasă de Cristi Popovici pentru a-și pune jucătorii pe picioare

Marius ANGHEL 23 Dec. 2016, 14:18 Pregătiri, amicale
Foresta a stabilit unde se pregătește în cantonamentul de iarnă.** Locația aleasă de Cristi Popovici pentru a-și pune jucătorii pe picioare

După un sezon de toamnă în care au alternat evoluțiile bune cu cele mai puțin reușite, fotbaliștii Forestei se află în plină vacanță de iarnă. Sucevenii se vor bucura de zilele libere până pe data de 11 ianuarie, atunci când antrenorii Cristian Popovici, Bogdan Tudoreanu și Marius Gireadă au programat reunirea lotului în vederea demarării pregătirii pentru partea a doua a campionatului.

„Galben-verzii” vor efectua vizita medicală și vor rămâne în localitate foarte puțin, pentru că plecarea în stagiul de pregătire centralizată este programată peste doar trei zile, pe 14 ianuarie. Locația aleasă de conducerea clubului pentru stagiul montan este Câmpulung Moldovenesc, acolo unde se va pune accent în special pe acumulările fizice, anunță monitorulsv.ro.

Antrenorul principal Cristi Popovici a vorbit în repetate rânduri pe parcursul acestui sezon de lipsa de prospețime a echipei pe care a preluat-o în runda a doua și a menționat că efectuarea unei pregătiri fizice ireproșabile este principalul său deziderat pentru intersezon.

Revenirea acasă este programată pentru 25 ianuarie, de la această dată sucevenii urmând să intre într-un program de meciuri amicale și de antrenamente în care se va pune accent pe pregătirea tehnico-tactică.

În prima etapă din 2017, pe 25 februarie, Foresta va primi pe Areni vizita formației ASU Politehnica Timișoara.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 23 Dec. 2016, 14:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă