FC Bihor, un nou egal la Debrecen! „Problema noastră rămâne, ca și până acum, ineficiența în atac”

22 Feb. 2012, 17:45 Pregătiri, amicale
FC Bihor, un nou egal la Debrecen!**

Formația FC Bihor și-a continuat miercuri seria jocurilor de verificare din cantonamentul din Ungaria, de la Debrecen. Astfel, elevii antrenorului Stelian Farcău au întâlnit echipa maghiară Balmazújváros, formație situată pe locul III în campionatul ligii secunde al țării vecine.

La capătul unui joc controlat de orădeni, care au ratat mult, iar adversarii și-au fructificat la maximum oportunitățile, punctând și pe fondul unor greșeli în defensiva orădeană, scorul a fost egal, 2-2, după ce la pauză s-a consemnat tot egalitate, 1-1.

Balmazújváros – FC Bihor 2-2 (1-1)
Urbin (7), Szucs (67) / Szecsi – autogol (14), Danci – 11 m (85)

Min. 7, 1-0, șut cu boltă al lui Urbin, care-l surprinde pe portarul Fildan;
Min. 14, 1-1, lovitură de colț executată bine, cu mult efect de Sorian, portarul Szecsi, vrând să respingă, înscrie în propria poartă;
Min. 67, 2-1, lovitură liberă, Szucs, de la 16 m, șut în dreapta lui Fildan, pe lângă zid;
Min. 85, 2-2, combinație frumoasă Sulea – M. Popa, ultimul este faultat în careu, penalti-ul este transformat de Danci.

FC Bihor în prima repriză: Fildan – Moraru, Oltean, Deaconescu, Lupu – Coroian, Selagea, Sorian, Birtalan, Bic – Fl. Pop.
FC Bihor în repriza a doua: Fildan – Zanardini, Matei, Petrache, Diarra – Danci, M. Popa – Fl. Pop, Sorian, Sfârlea – Sulea.

„Marți am avut cea mai grea zi de pregătire și în condițiile acestea mă așteptam la un meci mai strâns astăzi. Problema noastră rămâne, ca și până acum, ineficiența în atac. Am avut 6-7 ocazii clare, pe care nu am reușit să le fructificăm. Un lucru îmbucurător este din punctul de vedere al atitudinii, unde reușim să ne menținem și unde sperăm să fim și în campionat”, a spus Stelian Farcău, antrenorul orădenilor, după meci.

Vineri, FC Bihor va întâlni de la ora 18.30, o echipă de ligă a III-a din Ucraina, iar sâmbătă, în ultimul joc din Ungaria, FC Maramureș, de la ora 12.

Sursa: FC Bihor

22 Feb. 2012, 17:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă