FC Bihor, egal și victorie în triunghiularul de la Debrecen

15 Feb. 2012, 22:10 Pregătiri, amicale
FC Bihor,** egal și victorie în triunghiularul de la Debrecen

Pe un timp total nefavorabil, echipa orădeană de fotbal FC Bihor a disputat miercuri în Ungaria primele jocuri de verificare din cadrul cantonamentului pe care l-a început duminică la Debrecen.

În pofida condițiilor meteo nefavorabile, triunghiularul care a fost amânat de o săptămână și jumătate, când era programat la Salonta, și la care au mai participat Unirea Valea lui Mihai și Gloria Arad, s-a disputat până la urmă, chiar dacă jucătorii celor trei echipe au evoluat pe un viscol cumplit.

În aceste condiții, elevii antrenorului Stelian Farcău au înregistrat un rezultat de egalitate, 0-0, cu Unirea Valea lui Mihai, și o victorie, 2-1, cu Gloria Arad.

Un meci s-a disputat pe durata a 60 de minute, iar golurile „roș-albaștrilor” au fost marcate în jocul cu Gloria Arad de Danci și Bic.

FC Bihor – Unirea Valea lui Mihai 0-0
FC Bihor: Fildan – Zanardini, Oltean, Hering, Lupu – Ov. Popa, M. Popa, Selagea, Sorian- Birtalan, Fl. Pop. Antrenor Stelian Farcău.

FC Bihor – Gloria Arad 2-1
Danci, Bic / Sălăjan
FC Bihor: Avram (I. Pop) – Moraru (Ionescu), Petrache, Deaconescu, Diarra (Petricău) – Fl. Pop (Moise), Danci, Coroian, Sorian (Ov. Popa) – Bic, Sulea.

Unirea Valea lui Mihai – Gloria Arad 0-0

La final, tehnicianul „roș-albaștrilor”, Stelian Farcău, s-a declarat mulțumit totuși de evoluția elevilor săi în aceste prime teste din Ungaria. „Din păcate, condițiile meteo au fost din nou nefavorabile desfășurării acestui triunghiular. A rezultat o luptă mai mult cu viscolul decât cu adversarul direct, pentru că mingea nu putea fi controlată corespunzător din cauza vântului. Cu toate acestea, jucătorii au demonstrat în mare măsură că se pot adapta și acestor condiții de joc. Sperăm să avem parte de vreme mai bună următoarele zile”, a mai declarat tehnicianul orădenilor.

În următorul joc, FC Bihor v-a întâlni echipa DVSC Debrecen, sâmbătă, de la ora 11.

Sursa: FC Bihor

15 Feb. 2012, 22:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă