FC Bihor a câștigat ultimul amical din această iarnă

Mihai Andries 22 Feb. 2014, 16:27 Pregătiri, amicale
FC Bihor a câștigat** ultimul amical din această iarnă

FC Bihor a disputat vineri după masă cel de-al optulea și ultimul joc amical din perioada pregătirilor din această iarnă. Fotbaliștii orădeni au întâlnit, la Sânmartin, pe Stadionul Luceafărul Felix, echipa locală CSC Sânmartin, ocupanta poziției a II-a a Ligii a IV-a, seria județului Bihor.

La final, elevii antrenorului Alexandru Pelici s-au impus cu scorul de 3-1, după ce la pauză conduceau cu 2-0, prin golurile marcate de M. Popa, de două ori, și S. Ianc. Golul gazdelor a fost înscris chiar în final de Lavrancsik.

Prima ocazie a jocului s-a petrecut în minutul 4, când Ov. Bic a trimis mingea în transversală. Scorul a fost deschis însă în minutul 29, când mijlocașul Mădălin Popa, de la FC Bihor, a șutat de 28 de metri la vinclul porți echipei din Sânmartin. Peste numai un minut, M. Stancu și-a trecut în cont un șut, la fel de bun, de la distanță, dar la semiînălțime, scos de portarul Verdeș de lângă bară.

Înainte de pauză, în minutul 43, FC Bihor a urcat scorul la 2-0, când, după o combinație pe dreapta, mingea a ajuns la același Mădălin Popa, la marginea careului, care a șutat, din nou, frumos, în stânga portarului.

După pauză au apărut și schimbările în cele două echipe, iar în minutul 77, FC Bihor a urcat scorul la 3-0, după o centrare a lui Nichita, reluată cu capul din 6 metri de R Lukacs. Portarul gazdelor a respins, în fața porții, unde s-a aflat S. Ianc, care a înscris.

În minutul imediat următor și-a făcut apariția pe teren și Cristian Cigan, jucător transferat în această iarnă de FC Bihor, dar care nu a jucat până acum, el fiind într-un program de refacere, după o accidentare.

Golul de onoare al gazdelor l-a reușit în minutul 90, Lavrancsik, care, în urma unei centrări venite de pe dreapta, a șutat din interiorul careului la semiînălțime lângă bară, în stânga portarului Sălăjan, introdus și el între timp pe teren, în locul lui Fildan.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA MECIUL CSC SÂNMARTIN – FC BIHOR ORADEA

„Am trimis în teren jucători care au jucat minute mai puține în meciurile cu Poli și CSM Rm. Vâlcea, chiar și cu Oșorhei. Am considerat că e bine să le dăm și lor minute să se apropie de un ritm de joc, de 60-70 de minute, să se pregătească de campionat. Mă bucură faptul că au răspuns pozitiv. A fost un test util, pe un teren bun, contra unei echipe bune. Le doresc mult succes celor de la Sânmartin și le mulțumim pentru jocul amical”, a declarat, la final, antrenorul principal al echipei FC Bihor, Alexandru Pelici.

CSC Sânmartin – FC Bihor 1-3 (0-2)
Au marcat: Lavrancsik (min. 90) / M. Popa (min. 29 și 43) și S. Ianc (min. 77)

CSC Sânmartin: Verdeș (min. 76 Deac) – G. Bogdan (min. 87 Chira), Chira (min. 80 Ungur), Lavrancsik (min. 80 Mălai), Cr. Morar – Copil (min. 61 Pantea), Cura (min. 80 R. Bogdan), Trip (min. 76 Cr. Jurcă), Arsene (min. 61 Dumiter) – Gh. Popescu și Ov. Ghilea (min. 61 Grosu). Antrenor: Florin Fărcaș.

FC Bihor: Fildan (min. 60 Sălăjan) – Letan (min. 83 V. Petricău), Bactăr (min. 77 Pascariu), Mintaș, R. Lupu (min. 64 Mihuț) – M. Popa (min. 71 I. Cuc), M. Stancu (min. 61 Străuț) – Fl. Pop (min. R. Lukacs), Ov. Bic (min. 68 Sorian), Zs. Lukacs (min. 46 Nichita, min. 78 Cr. Cigan) – Hadăr (min. S. Ianc). Antrenor: Alexandru Pelici.
Au arbitrat: Florin Marcu – Ciprian Danșa și Ciprian Fiter (toți din Oradea).

În aceste opt partide amicale, FC Bihor a obținut cinci victorii, a înregistrat un rezultat de egalitate și a suferit două înfrângeri.

„Sunt mulțumit de modul cum s-au pregătit băieții în această perioadă. Începem cu încredere această stagiune de primăvară și abordăm încrezători cele opt meciuri din retur. Mă bucur că băieții au făcut progrese”, a declarat, la finalul pregătirilor, Alexandru Pelici.

Sursa: EBihoreanul

Mihai Andries 22 Feb. 2014, 16:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă