După campionat, CSC Sânmartin a câștigat și Cupa României în Bihor! Adversara pe care o întâlnește echipa de lângă Oradea pentru a promova în Liga 3

Marius ANGHEL 06 Jun. 2019, 20:02 Ligi județene
După campionat, CSC Sânmartin a câștigat și Cupa României în Bihor!** Adversara pe care o întâlnește echipa de lângă Oradea pentru a promova în Liga 3

După ce a câștigat campionatul Ligii a 4-a Bihor, CSC Sânmartin și-a adjudecat, miercuri, și Cupa României, faza județeană. În finala desfășurată la Sântandrei, formația pregătită de antrenorul Călin Cheregi s-a impus cu scorul de 5-1 în fața celor de la Unirea Livada.

După cum o arată și scorul, echipa din Sânmartin a dominat disputa, chiar dacă la pauză conducea doar cu 1-0. Fostul jucător al celor de la FC Bihor Alexandru Sorian a reușit tripla în acest meci, după ce a deschis scorul în minutul 4, iar mai apoi a înscris și în repriza secundă, în minutele 49 și 79.

Un alt jucător de la FC Bihor, Florin Pop, a înscris și el pentru CSC, pentru ca Szabados să stabilească scorul final, în minutul 88, după ce cu două minute mai devreme, C. Sabău a marcat golul de onoare al echipei Unirea.

La final, președintele Asociației Județene de Fotbal, Radu Bitea, a înmânat trofeul echipei învingătoare.

Echipa trimisă pe teren în acest joc de tehnicianul Călin Cheregi pentru CSC Sânmartin a fost: Barabaș (B. Brata 81) – Tiponuț, D. Lupșe, S. Nogo (Habakuk 64), Cl. Popa (Szabados 56), M. Arsene, I. Ban (S. Brata 81), I. Cuc, Ov. Popa, Al. Sorian și Fl. Pop.

De partea cealaltă, pentru Unirea Livada au evoluat: A. Morar – G. Moga, M. Popa, Moisi, G. Cornea (Ad. Drimba 73), Fl. David (C. Sabău 56), Al. Varodi, Ad. Micaș, M. Pop, Floruț și D. Lele (P. Mihuța 46).

Ca urmare a acestui succes, echipa CSC Sânmartin s-a calificat pentru primul tur al fazei naționale din Cupa României la fotbal. Până atunci însă, elevii antrenorului Călin Cheregi vor disputa barajul de promovare în Liga a 3-a, pe 15 și 22 iunie, cu Unirea Florești din județul Cluj.

Articol scris de Florin MIHALCA (Bihoreanul)
 

Marius ANGHEL 06 Jun. 2019, 20:02 Ligi județene
Pe aceeași temă