FC Bihor a câștigat cu 5-2 primul joc în noua formulă

Marius ANGHEL 28 Jul. 2013, 15:55 Pregătiri, amicale
FC Bihor a câștigat cu 5-2** primul joc în noua formulă

FC Bihor a câștigat sâmbătă primul joc amical pe care l-a disputat în noua formulă și prima partidă de verificare de la demararea pregătirilor din această vară.

La Sântandrei, pe terenul echipei locale, Crișul, formație care ediția trecută a încheiat pe locul II în Liga a IV-a, orădenii s-au impus cu scorul de 5-2, după ce la pauză rezultatul a fost egal, 1-1.

Golurile „roș-albaștrilor” au fost înscrise de S. Ianc, de două ori, Sfârlea, Ov. Popa și Lukacs Raymond, în timp ce pentru gazde au punctat Olariu și Lobonț.

În minutul 17, gazdele au reușit să deschidă scorul, în urma unei centrări de pe dreapta, reluată în gol de atacantul Olariu, din 6 metri.

Peste 10 minute, în minutul 27, FC Bihor a reușit să restabilească egalitatea, după o pasă în adâncime pe care a primit-o S. Ianc, care, scăpat la 9 metri singur cu portarul Crișului în față, l-a învins pe goalkeeper, cu un șut pe jos, în stânga.

În repriza a doua, în minutul 51, orădenii au trecut la conducere, după ce același S. Ianc a primit un balon pe partea dreaptă la marginea careului, a întors un adversar și a șutat în colțul lung, izbutind un gol spectaculos din unghi de 45 de grade.

Peste doar 5 minute, FC Bihor a punctat pentru 3-1, după ce R. Lukacs i-a pasat peste apărarea gazdelor lui Sfârlea, care din interiorul careului mic nu l-a iertat pe portarul gazdelor.

După alte 5 minute însă, în minutul 61, Crișul Sântandrei a redus din handicap, după ce Lobonț a înscris din careu, în urma unei pase primite pe culoar. În minutul 64, mijlocașul Mădălin Popa a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, în locul său intrând Ov. Ghilea.

În ultimele 10 minute de joc, FC Bihor a mai înscris încă de două ori, astfel că rezultatul final a fost 5-2. În minutul 80, după o centrare de pe stânga a lui Haș, Ov. Popa a reluat din interiorul careului învingându-l pe portar, iar în minutul 82, scăpat singur pe stânga, Lukacs Raymond a înscris din lateral din apropierea careului mic.

În acest prim joc de verificare, antrenorul Gheorghe Ghiț a trimis în teren echipa: Smaranda (min. 30 Fildan, min. 60 Sălăjan) – Mihuț (min. 74 Ad. Petricău), Fl. Lazăr, Țoca (min. 46 Bactăr), A. Achim (min. 82 Lukacs Zsombor) – S. Ianc (min. 74 I. Ban), Ov. Bic (min. 55 Haș), M. Popa (min. 64 Ov. Ghilea, min 85 C. Sas), Sorian (min. 46 Sfârlea), Fl. Pop (min. 46 Ov. Popa, min. 87 Nichita) – Hadăr (min. 46 Lukacs Raymond)

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

„A fost un test reușit. Venim după o perioadă în care volumul de muncă a fost considerabil. Am reușit să și marcăm. Acest lucru creează premise bune pentru ceea ce urmează”, a declarat, la final, tehnicianul Gheorghe Ghiț.

„Mai sunt multe lucruri de reglat la echipă. E important însă că jocul promite și că avem multe soluții și variante pentru jucători”, a declarat, la rândul său, președintele Șerban Morcan.

În următoarea partidă, FC Bihor va primi replica echipei arădene de liga a III-a Național Sebiș, sâmbătă, 3 august, pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, de la ora 11.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 28 Jul. 2013, 15:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă