FC Bihor a câștigat ambele amicale disputate miercuri. Jucătorii lui Cheregi au marcat cinci goluri și nu au primit niciunul

Marius ANGHEL 12 Feb. 2015, 12:52 Pregătiri, amicale
FC Bihor a câștigat ambele amicale disputate miercuri.** Jucătorii lui Cheregi au marcat cinci goluri și nu au primit niciunul

După aflarea veștii de la tribunal că nu intră în faliment și că judecătorul sindic a hotărât să-i acorde clubului orădean de fotbal trei luni în care să-și rezolve problemele financiare, legate de datorii, echipa FC Bihor și-a continuat miercuri, la Stadionul Motorul, seria jocurilor de verificare din această iarnă. În ambele dispute „roș-albaștrii” s-au impus, câștigând fără să primească vreun gol.

Mai întâi, echipa orădeană a evoluat miercuri în compania formației de liga a III-a CS Ișalnița, din județul Dolj, pe care a învins-o cu 1-0, după ce la pauză scorul a fost egal, 0-0. Călin Cheregi a trimis în teren însă la această partidă fotbaliști proveniți de la echipa a doua și de la grupele de juniori A, B, C și chiar D.

Unicul gol al întâlnirii l-a înscris Junc, în minutul 62, în urma unui șut de la 20 de metri, cu o execuție frumoasă, mingea lovind bara transversală și apoi intrând în poartă. Partida a avut un ritm bun, cu ocazii de ambele părți, dar, mai pragmatici, orădenii, deși mai tineri și neexperimentați, au izbutit să se impună.

Antrenorul Călin Cheregi a început jocul cu: Barabaș – Pașca, Samuilă, Tocuț, V. Petricău – Sas, Volpe – Roxin, Boka, Negrea – Lengyell. Pe parcurs au mai fost introduși însă și: M. Galu – Pintea, Mărcuț, Matei, Bălăiban, Mermeze, Ferik, Junc, Talpoș și Vaida.

„A fost un test util, în care acești tineri, juniori, s-au autodepășit pe alocuri, având în vedere că am întâlnit un adversar din Liga a III-a. Răspunsul lor a fost unul pozitiv și dătător de speranțe în continuare”, a declarat, după joc, antrenorul Călin Cheregi.

 

Apoi, în cel de-al doilea joc amical de miercuri, de la Stadionul Motorul, FC Bihor a învins cu scorul de 4-0 echipa Progresul Pecica, din Liga a IV-a, județul Arad. La pauză scorul a fost 2-0, iar golurile au fost marcate de Dobrescu, în minutul 3, Fl. Pop, în minutul 29, Ludușan, în minutul 67, și Cr. Andor, în minutul 77. Și de această dată, în pofida terenului greu, orădenii au avut o evoluție apreciată, reușind un joc bun.

În minutul 3, FC Bihor a deschis scorul după o acțiune de atac frumoasă, când, după centrarea lui I. Ban, Dobrescu a înscris din 4 metri.
În minutul 29, același I. Ban a centrat de pe stânga, iar Fl. Pop a înscris de la 7-8 metri de poartă. 3-0 s-a făcut în minutul 67, când Ludușan a avut o acțiune pe cont propriu, încheiată cu un șut de la 18 metri. În fine, scorul final, 4-0, l-a stabilit Cr. Andor, în minutul 77, care a finalizat din fața porții, după un atac prelungit, care l-a avut în prim-plan pe partea stângă pe Zs. Lukacs. Acesta a scăpat și a avansat 20 de metri, după care a trimis în fața porții.

Antrenorii Călin Cheregi, Lucian Ciocan și Vasile Sin i-au trimis în teren în prima repriză, de această dată, pe: Sălăjan – Mihuț, Letan, Pascariu, Lorincz – Țoca, I. Cuc – Fl. Pop, Cr. Cigan, I. Ban – V. Dobrescu. În repriza a doua au jucat pentru FC Bihor: Fildan – Letan, Lazăr, Bactăr, Zanardini – Ember, Sorian – Ludușan, S. Mune, Cr. Andor – Zs. Lukacs. Mijlocașul A. Haș nu a fost folosit, având dureri la un deget, dar el s-a antrenat separat.

„A fost un antrenament reușit, în care am regăsit pofta de a marca. A fost o zi bună, concluziile în urma celor două meciuri sunt că am  reușit să ne formăm o părere asupra stadiului de pregătire în care ne găsim în acest moment”, a declarat, după meci, tehnicianul Călin Cheregi.

În următorul joc de verificare, FC Bihor va evolua sâmbătă, la Șiria, în compania arădenilor de la UTA Bătrâna Doamnă, într-o partidă revanșă.

Sursa: FC Bihor

Marius ANGHEL 12 Feb. 2015, 12:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă