„Favorite la promovare vor fi Farul, Petrolul și Sportul”

24 Jul. 2009, 14:52 Pregătiri, amicale

CS Otopeni își revine cu greu după retrogradarea în liga secundă, încercând mai întâi să-și rezolve divergențele cu unii jucători și problemele financiare cu care se confruntă mai toate cluburile din liga secundă din România din cauza crizei.

 

De la clubul ilfovean au plecat până acum nu mai puțin de 12 jucători de bază din echipa lui Liviu Ciubotariu. Fie că a fost vorba de împrumuturi care au ajuns la final, de jucători cu divergențe financiare sau de jucători cărora nu li s-a mai prelungit contractul, CS Otopeni a rămas pe rând fără Chiacu, L. Ganea, Cr. Munteanu, V. Iacob, I. Rada, Vitinha, Nasser, N. Diogo, Ardeleanu, O Chihaia, Balauru, Cl. Dumitrescu.
 

Deși începutul este nesigur, directorul executiv al clubului, Mugur Porumbacu, ne-a declarat:
 

“Deși am început pregătirile foarte târziu, pe 15 iulie mai exact, sper să reușim să formăm o echipă competitivă pentru noul sezon. Au plecat mulți jucători, dar au și venit câțiva. Printre cei veniți se numără Nae, Bobariu, I. Savu, Cotolan, Panait, Celpan, Săndei și Vodiță, ultimii doi fiind împrumutați în sezonul precedent. Bugetul pentru noul sezon nu este încă definitivat, avem promisiunea de la domnul primar că va rămâne lângă echipă și că ne va ajuta să ne menținem în liga secundă și sezonul viitor. Nu se mai pune problema de promovare, până nu vom avea un stadion al nostru pe care să punem juca în liga I nu cred că se mai pune problema unei promovări. Obiectivul nostru este să ne clasăm între locurile 1-8 și să facem o figură frumoasă în noul sezon. Mai avem nevoie de petru jucători, un atacant, un mijlocaș dreapta, un fundaș dreapta și un mijlocaș stanga. Suntem în negocieri cu câțiva jucători, dar nu e nimic sigur momentan. Acum lotul de jucători se află în cantonament la Predeal și mai testăm. Favorite la promovare cred că vor fi Farul, Petrolul și Sportul dacă nu vor renunța la jucătorii importanți”.
 

 

articol scris de Cosmin Manea
 

24 Jul. 2009, 14:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă