Fanii au făcut spectacol la reunirea Chindiei!

Mihai Andries 15 Jan. 2014, 15:50 Pregătiri, amicale
Fanii au făcut spectacol** la reunirea Chindiei!

Chindia Târgoviște s-a reunit miercuri la prânz la stadionul Eugen Popescu, sub comanda secundului Sică Bârdeș. Antrenorul principal al roș-albaștrilor, Silviu Dumitrescu, se află în refacere după ce a suferit o operație de hernie zilele trecute. La prima ședință de pregătire din 2014 nu au participat Dobre, Cherchez și Petrea, care au șanse mari să se despartă de clubul dâmbovițean în această iarnă. Îngrijorător totuși, în perspectiva părții a doua a sezonului, este că deocamdată la Chindia nu au apărut nume noi. Echipa din Târgoviște ocupă locul secund în seria C6, la egalitate de puncte cu liderul SCM Argeș, dar cu golaveraj inferior.

Surpriza suporterilor

Ultrașii din Comando Dracula au ținut să fie prezenți la prima apariție a jucătorilor pe gazonul de lângă Turn în 2014. Câteva zeci de fani au venit la stadion dotați cu fulare, steaguri și fumigene și le-au urat succes lui Pătru & co. la ieșirea de la vestiare. La reunirea lotului au fost prezenți și primarul Târgoviștei, Gabriel Boriga și viceprimarul Ciprian Prisăcaru.

Ofițerul de presă, bâlbe peste bâlbe

Mai mulți jurnaliști dâmbovițeni au fost nevoiți să aștepte aproape o oră în frig, la vestiare, din cauza amatorismului ofițerului de presă al clubului. „Noi am fost anunțați să venim la 10, dar antrenamentul era programat abia la ora 11.00. Am aflat asta la stadion”, s-au plâns ziariștii din Târgoviște, care l-au acuzat pe ofițerul de presă de proastă organizare. Într-o situație și mai jenantă au fost puse câteva domnișoare, care au fost conduse… spre vestiarul echipei, în condițiile în care nu toți jucătorii se dezechipaseră. „În orice situație de genul ăsta, jurnaliștii nu au ce să caute în vestiar”, a explicat fostul ofițer de presă, Gabriel Bengea.

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: Gazeta Dâmboviței
 

Mihai Andries 15 Jan. 2014, 15:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă