Evoluție plină de speranțe

10 Mar. 2012, 19:44 Pregătiri, amicale
Evoluție** plină de speranțe

„Am început returul. Le-am spus jucătorilor înainte de meci că pentru mine este prima partidă oficială din sezon și le-am cerut să joace ca atare. Și, după cum au evoluat în teren mă bucur că au înțeles, iar partida mi-a demonstrat că am lucrat, cu toții, bine în perioada de pregătire. Într-o pauză competițională îndelungată este greu să-i mobilizezi pe jucători numai cu antrenamente. Astăzi, chiar dacă am disputat doar un amical, a fost extrem de benefic. Un test foarte util în fața uneia din candidatele la promovare din seria a II-a”, a declarat la finalul partidei cu Chindia Târgoviște antrenorul tulcenilor Cristian Dulca.

Partida a fost una echilibrată în care fiecare dintre combatante a avut în prima repriză ocazii de deschidere a scorului, dar insuficienta concentrare în fața porții a făcut ca la pauză scorul să rămână neschimbat.

După pauză, momentele de dominare au alternat. Delta a reușit să deschidă scorul în minutul 50 prin Coconașu (FOTO, nr. 8), care a transformat o lovitură de la 11 metri. Avea să rămâna unicul gol al partidei. Dar, chiar și în lipsa golurilor, partida a avut tempo, acțiunile de poartă fiind numeroase.

Publicul tulcean prezent în număr mare la stadion, semn că este avid de fotbal după o pauză atât de îndelungată, a apreciat calitatea jocului practicat de cele două formații.

DELTA: Stoicescu – Filip, Soporan (46 Marincău), Grigorov, Cucu – Câju (60 Tene), Ad. Ionescu (46 Coconașu), B. Oprea (60 Postelnicu), Tobă (46 Delgado) – D. Florea (60 R. Radu), Henry.

CHINDIA: Perianu – Dinu, Rădoi, Morariu, Bușu – Honciu, Anton, Gavrilă, Poiană – Dobre, Verdeș.

Articol scris de Valentin C. Ifrim

10 Mar. 2012, 19:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă