Eșec cu de toate pentru satelitul lui Dinamo

Mihai Andries 10 Feb. 2014, 12:16 Pregătiri, amicale

Al doilea amical de la ieșirea din cantonament al celor de la Dinamo II le-a adus o nouă înfrângere la limită, după cea suferită miercuri în fața celor de la Axintele. După 0-1 cu Viitorul, cu gol primit în repriza secundă, atunci când au evoluat cei aflați în probe, bucureștenii au sperat într-un rezultat mai bun contra echipei antrenate de Sorin Colceag.

Stănici, eliminat, schimbat, reintrodus

Prima repriză nu a adus niciun gol pe tabelă pentru cele două echipe care s-au duelat pe sinteticul din complexul Granitul. Asta deși nu s-a dus lipsă de ocazii de a se sparge gheața, dar imprecizia atacanților sau intervențiile bune ale celor doi portari au lăsat tabela neschimbată.

Intransigența lui Alexandru Tudor, care nu iartă pe nimeni, indiferent că e vorba de amicale sau meciuri oficiale, a dus și la primul roșu din cele patru pe care le-a arătat centralul. Sancționatul? Juniorul Stănici, pentru o intrare tare asupra lui Popică. Din fericire pentru dinamoviști, protocolul a permis înlocuirea eliminatului, ba mai mult, după pauză acesta a revenit pe teren, probabil și din lipsă de efectiv.

Pape Ndaw, gol din voleu la comandă

Revenit la Dinamo II, după ce a fost la un pas de a ajunge în curtea Berceniului, Pape Ndaw a fost mai tot timpul în contratimp cu colegii săi din linia de mijloc. Gigantul african din atacul dinamoviștilor a reușit totuși să înscrie unicul gol al echipei sale, la o fază la care inițial a vrut să preia un balon respins de portarul ilfovean. Scorul era deja 1-0 pentru Popești Leordeni și dacă secundul Bogdan Popa nu striga la atacantul său să tragă din prima, era clar că Pape Ndaw nu ar fi făcut-o și tabela ar fi rămas neschimbată.

Triplă de roșii de la Tudor

Finalul de meci a mai adus alte trei eliminări, două dintre ele la aceeași fază. O intrare un pic întârziată a lui Roberto Radu, dar care l-a ratat de puțin pe portarul Voicu, a dus la un schimb de „amabilități” între cei doi, netolerat de Alexandru Tudor și sancționat cu roșu pentru ambii jucători. Ultimul pe lista de roșii a fost din tabăra Popeștiului, fundașul Ciprian Stoica fiind gratulat cu al doilea galben.

Eșec cu gol de cascadorii râsului

Cursul jocului nu lăsa impresia că se va mai schimba ceva și toată lumea era mulțumită cu un egal. Însă a venit găselnița lui Ștefan Alexandru, care l-a văzut pe portarul Muțiu ieșit dintre buturi și a executat foarte repede o lovitură liberă de la circa 40 de metri, cu o boltă care nu a mai putut fi ajunsă de juniorul dinamovist. Superba reușită de 2-1 a luat prin surprindere pe mulți dintre spectatori, care nu au înțeles de unde și cum a ajuns mingea în poarta bucureștenilor.

GLORIA POPEȘTI LEORDENI – DINAMO II 2-1 (0-0) Stelea, Șt. Alexandru / Pape Ndaw

Gloria: C. Nicolae – Popică, N. Dumitru, Alexe, Stelea – Ad. Cristea – A. Mărgărit, Enache, Vasilache – M. Ștefan, Lalciu. Au mai jucat Ed. Voicu – C. Porumbel, Cip. Stoica, Tudose, A. Ungureanu, Ov. Andrei, Manofu, Ionescu. Antrenor Sorin Colceag

Dinamo II: Vl. Ignat – Mușea, Ad. Popa, H. Crișan, S. Bucur – R. Radu, Mihalache, Târcoveanu, Stănici – Tudorache, Ad. Bălan. Au mai jucat: Muțiu – M. Petre, Vartanian, Lică, Pape Ndaw, Stavilă. Antrenor Mugurel Cornățeanu

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 10 Feb. 2014, 12:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă