A jucat la Steaua, iar acum a eliminat-o din Cupa României. Alexandru Mărgărit, eroul celor de la SC Popești Leordeni: ”Cu un ochi plâng, cu unul râd, dar așa e fotbalul.” Reacția lui Bogdan Chipirliu, eroul negativ al roș-albaștilor

Andrei PASCU 22 Sep. 2020, 22:15 Cupa României
A jucat la Steaua, iar acum a eliminat-o din Cupa României. Alexandru Mărgărit, eroul celor de la SC Popești Leordeni: ”Cu un ochi plâng, cu unul râd, dar așa e fotbalul.” Reacția lui Bogdan Chipirliu, eroul negativ al roș-albaștilor

Steaua a fost eliminată din Cupa României încă din turul 2. SC Popești Leordeni s-a impus cu 1-0, prin reușita lui Alexandru Mărgărit, fost jucător al Stelei, în minutul 77. Eroii ilfovenilor au fost însă doi. Pe lângă autorul golului, portarul Alexandru Achiriloaei a apărat o lovitură de pedeapsă în minut 90+2, executată de Bogdan Chipirliu.

Alexantru Achiriloaei: ”Doar am jucat fotbal, ne-am bucurat de fotbal” 

Achiriloaei a surprins la finalul meciului, când a declarat că se aștepta ca SC Popești Leordeni să elimine Steaua. Modul în care a fost pregătit meciul de antrenorul Valentin Ivan le-a dat încredere jucătorilor. Au fost determinați și știau că pot trece de o echipă care a adus în această vară mai mulți fotbaliști cu experiență în Liga 1 și Liga 2.

”Nu pot să spun că sunt eroul Popeştiului, noi ne-am făcut doar treaba. Ne bucurăm că ne-am calificat mai departe. La penalty fiecare cu norocul lui, doar mi-am făcut treaba. Mă aşteptam să îi eliminăm pe cei de la Steaua, ne-am pregătit foarte bine. Presiunea a fost pe cei de la CSA. Doar am jucat fotbal, ne-am bucurat de fotbal.

Vreau să ajung cât mai sus în fotbal. Idolul meu este Neuer şi mi-ar plăcea să joc la Liverpool”, a spus portarul celor de la SC Popești Leordeni pentru ProSport.

Alexandru Mărgărit: ”În Cupa României se poate întâmpla orice, mi-e indiferent ce adversar vom avea mai departe” 

Alexandru Mărgărit a început partida cu Steaua ca rezervă, iar intrarea sa a adus un plus echipei din Popești Leordeni. A fost decisiv în minutul 77, când a marcat singurul gol al confruntării. Fotbalistul a declarat la final că acest succes atât de important va ajuta echipa și îi va da un plus de moral pentru partidele următoare, atât din Liga 3 cât și din Cupa României.

”Incredibil, a fost un meci foarte dificil. Mă bucur pentru echipă şi pentru că am înscris. Cu un ochi plâng, cu altul râd, pentru că Steaua este echipa mea de suflet şi respect foarte mult Steaua. Dar aşa e la fotbal, suntem profesionişti. Trebuie să muncesc la fel de mult, nu este important că acum am fost rezervă, că meciul viitor voi fi titular. Important e să muncesc la fel ca până acum, să las capul jos şi să progresez.

Urmează un meci dificil cu Olteniţa şi sperăm să avem un rezultat pozitiv, alte variante nu avem. În Cupa României se poate întâmpla orice, mi-e indiferent ce adversar vom avea mai departe. Am avut emoţii, dar şi portarul Achiriloaie are o foarte mare vină, ne-a ajutat şi el foarte mult. Dumnezeu a fost cu noi azi”, a declarat pentru ProSport, după meci, Alexandru Mărgărit.

Bogdan Chipirliu: ”Aş vrea să îmi cer scuze că am ratat un penalty aşa important” 

Bogdan Chipirliu și-a cerut scuze la finalul meciului pentru faptul că a ratat lovitura de pedeapsă din final, iar astfel Steaua a fost eliminată din Cupa României. A evidențiat și faptul că ghinionul i-a urmărit tot meciul pe roș-albaștri, care din punctul său de vedere au avut multe șanse de gol și meritau să câștige la o diferență foarte mare pe tabelă.

”Aş vrea să îmi cer scuze că am ratat un penalty aşa important. Îmi asum vina, după părerea mea, meritam să câştigăm cu 4 sau 5 la 0. Ei nu au ajuns la poartă, ne-au dat un gol din nimic.

Ne aşteptam să fie fiecare meci greu, orice echipă care joacă împotriva noastră se motivează de două ori mai mult. Am vrut să mergem cât mai deoparte şi în Cupă, chiar dacă principalul obiectiv este promovarea în Liga 2”, a declarat imediat după meci Bogdan Chipirliu.

Rezultatele înregistrare marți în turul 2 al Cupei României sunt disponibile AICI.

Andrei PASCU 22 Sep. 2020, 22:15 Cupa României
Pe aceeași temă