Energeticianul, egala Devei! Zima, îngrijorat: „Ratăm cu ușurință. Am așteptări mai mari”. Echipa de la Petroșani are noutăți în lot

Marius ANGHEL 10 Feb. 2019, 11:27 Pregătiri, amicale
Energeticianul, egala Devei!** Zima, îngrijorat:

Două săptămâni au mai rămas până la reluarea campionatului Ligii 2, iar Energeticianul arată că încă nu este pregătită pentru meciurile oficiale. Sâmbătă, într-un joc amical desfășurat pe Petroșani, echipa antrenată de George Zima a remizat fără gol, scor 0-0, cu CNS Cetate Deva, formație clasată tocmai pe locul 12 în Seria a 4-a a Ligii 3.

Zima spune că echipa sa suferă la construcție. „Am avut o primă repriză bună din punct de vedere defensiv și am avut trei ocazii mari de a deschide scorul, printre care și o bară. Deși am avut posesia mingii de partea noastra, încă suferim la viteza de construcție a acțiunilor. Partea secundă a fost mai echilibrată, dar și de această dată am ratat două șanse bune de a marca. Partea bună din acest joc e că nu am primit gol, dar mă îngrijorează faptul că ratăm cu ușurință. Încet intrăm în linie dreaptă până la prima etapă și am așteptări mai mari de la juniori din punct de vedere al atitudinii în teren”, a transmis antrenorul Energeticianului.

În acest amical, clubul care își desfășoară meciurile de pe teren propriu la Petroșani l-a testat din nou pe francezul originar din Burkina Faso Ismael Guiti (27 de ani).

În plus, în lot au apărut și alte noutăți, ca atacantul Drilon Cenaj (ex Pandurii), Mihai Maxin (ex Brăila, fost la Pandurii), Sandu Iovu (ex Miroslava), dar și Alexandru Petruș (mijlocaș, 19 ani) și Claudiu Petruș (foto, în stânga, mijlocaș, 20 de ani), ambii aparținând de CFR Cluj.

Energeticianul: Cr. Dică – Rob. Petre, D. Lung, Guiti, Andr. Dragu – Cenaj, Cl. Petruș, Maxin, Iovu – Al. Petruș, C. Ionică. După pauză au mai intrat: Axinte (Marinoiu) – Misăraș, Voicu, Gunie, Sandu Remus, Vl. Tudorache, Al. Neacșa, Gîrbiță, Cioiu, Vl. Rusu și Buțurcă.

Alte rezultate înregistrate de Energeticianul în amicale: 4-1 de CSM Jiul Petroșani, 1-2 cu Unirea Alba Iulia și 2-0 cu U Craiova 1948 CS 2.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 10 Feb. 2019, 11:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă