Energeticianul, învinsă de Unirea Alba Iulia! Zima, nemulțumit: „Pun accent și pe acest aspect. Avem nevoie de câteva transferuri”

Marius ANGHEL 27 Jan. 2019, 11:24 Pregătiri, amicale
Energeticianul, învinsă de Unirea Alba Iulia!** Zima, nemulțumit:

Energeticianul a cedat al doilea amical din 2019. După ce săptămâna trecută a trecut cu 4-1 de CSM Jiul Petroșani, echipă din Liga a 4-a Hunedoara, formația antrenată de interimarul George Zima s-a deplasat sâmbătă la Oarda de Jos, acolo a pierdut cu 1-2 jocul cu Unirea Alba Iulia, grupare care activează în Liga 3.

Trupa de la Petroșani a condus încă din minutul 4, atunci când Cosmin Ionică a marcat, însă până la pauză a fost egalată prin reușita uniristului Andrei David (21), care a profitat de o greșeală în defensivă. Acesta a și fost scorul pauzei, 1-1. În partea secundă, Eduard Crișan (60) a adus echipa din Alba Iulia în avantaj cu un șut din colțul careului mare.

Antrenorul George Zima s-a declarat total nemulțumit de rezultatul obținut de elevii săi. „A fost un test util, în care ne-am edificat asupra potențialului copiilor veniți în probe și în urma căruia putem lua decizii în privința lor. Un rezultat negativ care mă nemulțumește total, deoarece pun accent și pe acest aspect în amicale, chiar dacă am avut o săptămână destul de grea, cu încărcătură fizică. Ne pregătim bine și jucătorii răspund pozitiv la antrenamentele fizice, dar cu siguranță că avem nevoie de câteva transferuri pentru a avea un retur liniștit”, a spus Zima.

Energeticianul a început cu: Marinoiu – Lung, Enache, Keszed – Petre, Remi, Tudorache, Dragu – Neacșa, Iovu, Ionică, iar la pauză au intrat: Axinte – David, Misăraș, Sima, Coc – Sava, Oncică, Girbiță, Maxin (Buțurcă 80) Cioiu – Gunie.

Unirea: Sporea – L. Dan, Potopea, R. Ivan, Al. Giurgiu – Davidaș, Tat (Ed. Crișan), I. Grozav, Cl. Marcu – Selagea – Andr. David. Au mai intrat: Ct. Suciu, Boboia, Scrob, Ad. Matei, Cr. Păcurar, Bîrdea, Petruse, V. Domșa, M. Codrea, E. Sabo, M. Dăscălescu jr.

Articol scris de Loredana JUGLEA
Foto: Alba Sport
 

Marius ANGHEL 27 Jan. 2019, 11:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă