Eftimie e mulțumit de alb-violeți

Marius ANGHEL 25 Jul. 2013, 15:04 Pregătiri, amicale
Eftimie** e mulțumit de alb-violeți

Antrenorul Iordan Eftimie este mulțumit de cei patru fotbaliști de la FC Argeș care se pre­gă­tesc, de câteva zile, cu CS Mio­veni. Portarul Flavius Croitoru, fundașul Ciprian Negoiță, dar și mijlocașii Alexandru Răduță și Alin Popa au primit acceptul ad­ministratorului judiciar al clu­bu­lui alb-violet să se pre­gă­tească cu galben-verzii până când si­tu­a­ția grupării din Trivale se va cla­rifica. În afară de cei patru, Ef­ti­mie a spus că ar mai avea nevoie și de un atacant.

Cantonament, la Sinaia

Fotbaliștii de la CS Mioveni își continuă, în această perioadă, pregătirea pe plan local. Echipa antrenată de Iordan Eftimie se va mai pregăti, până la sfârșitul acestei săptămâni, la Ștefănești, urmând ca, săptămâna viitoare, să plece în cantonament la mun­te. Galben-verzii vor merge la Sinaia unde vor sta zece zile. Pe 9 august, echipa va reveni în localitate și își va continua pregătirea pe plan local.

Amical cu Târgoviște

Astăzi, de la ora 18, CS Miove­ni va disputa cel de-al doilea meci de verificare din perioada de vară. Echipa pregătită de Ior­dan Eftimie va întâlni, pe sta­di­onul de la Ștefănești, pe FCM Târgoviște care a retrogradat de curând în Liga a III-a. În primul amical al verii jucat săptămâna trecută, CS Mioveni a terminat la egalitate, 2-2, cu Atletic Bradu care a revenit de curând în cel de-al treilea eșalon valoric al țării.

Sursa: Curierul zilei

Marius ANGHEL 25 Jul. 2013, 15:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă