Eftimie a testat nou-veniții la Mioveni în amicalul cu Viitorul Ștefănești

Marius ANGHEL 19 Jul. 2013, 10:36 Pregătiri, amicale
Eftimie a testat nou-veniții la Mioveni** în amicalul cu Viitorul Ștefănești

Galben-verzii au testat, miercuri seara, într-un meci ami­cal, jucătorii veniți în probe, în această vară, la echipă. Iordan Eftimie și-a văzut la lucru jucătorii în partida cu Viitorul Stefănești, pe care au câștigat-o la scor 8-2.   

Singurii jucători deja cunoscuți care au intrat pe teren au fost fundașul stânga Dumi­trache, mijlocașul Popescu și fun­da­șul central Marian Miulescu. În rest, pe teren au intrat numai noutăți, echipa gal­ben-verde arătând astfel: Preda (Mioveni) – Bărăscu (Centrul de Copii și Juniori), Miulescu, Robac (Alba Iulia, Rm. Vâlcea), Dumitrache – Marcu (Mio­veni II), Ior­da­che (Centrul de Copii și Juniori), Po­pes­cu, Rădescu (SCM Pitești) – Roman (Titu), Dobra (Mioveni II). În repriza a do­ua, printre cei care au mai intrat se nu­mără: Mormolea (Mioveni II), Stegaru (Me­taloglobus), Tarek (Egipt), Neagu (SCM Pitești), Iamandi (Miove­ni II), Ov. Stan (SCM Pi­­tești), Sto­ian (Ște­­fă­nești).

Prin­tre mar­ca­torii go­lu­rilor s-au nu­mă­rat Po­­­pes­­cu, Stan și Ră­­des­cu, iar în ur­ma a­cestui joc, ban­ca teh­nică a Mio­ve­niului și-a făcut deja o pă­re­re asupra noutăților din lot.

O parte din ju­cătorii aflați în probe vor mai fi testați și în a­micalul de astăzi, cu Atletic Bradu, meci în urma căruia cei care nu corespund ce­rin­țelor Ligii a II-a nu vor mai fi chemați la antrenamente.

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL 19 Jul. 2013, 10:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă