Eftimie a dat start pregătirii la CS Mioveni. Primii jucători care au plecat, decizia lui Ayza și planul pentru noul sezon

Marius ANGHEL 26 Jun. 2018, 13:56 Pregătiri, amicale
Eftimie a dat start pregătirii la CS Mioveni.** Primii jucători care au plecat, decizia lui Ayza și planul pentru noul sezon

După o vacanță de trei săptămâni, CS Mioveni a început, luni, pregătirea pentru noul sezon competițional. Galben-verzii s-au reunit la stadionul Orășenesc Mioveni sub comanda antrenorului Iordan Eftimie, tehnician cu care galben-verzii au încheiat și precedenta ediție de campionat.

La primul antrenament efectuat de argeșeni au fost prezenți 23 de jucători, printre care și brazilianul Roberto Ayza, care nu va renunța la cariera de jucător și va continua la CS Mioveni și în sezonul viitor.

Argeșenii se vor pregăti pe plan local, după care vor intra în cantonament pentru două săptămâni. Zilele următoare sunt așteptate și câteva nume noi care vor completa lotul.

La Mioveni nu vor mai continua Florin Ilie, Alexandru Neagu și Andrei Neagoe.

Principalului Iordan Eftimie își dorește o clasare cât mai bună în noul sezon. „Mă bucur că băieții au revenit sănătoși din vacanță. Vreau să facem o pregătire bună de vară, iar fiecare să aibă șansa lui. La primul antrenament am avut 23 de jucători, dintre care trei portari. Avem și ceva învoiri din cauza unor probleme medicale. Zilele următoare vor mai veni trei jucători noi. Din jucătorii vechi, unii dintre ei și-au exprimat dorința de a nu mai rămâne la echipă. Am reziliat cu Florin Ilie. Neagu, din câte am înțeles, este în probe pe la Chiajna. Neagoe și-a terminat contractul și nu mai continuă la Mioveni. Ceilalți sunt prezenți la antrenament. Îl avem și pe Ayza. Îmi doresc ca el și Năstăsie să continue. Sunt doi jucători exponențiali și în acest moment. Sunt indispensabili echipei. Ei au o vârstă, dar prin ce au făcut în decursul anilor, prin evoluția lor, orice antrenor și-i dorește. Cel mai important lucru este ca ei să fie sănătoși”, a spus Eftimie, citat de Curierul zilei.

Cantonament pe plan local

Oficialii CS Mioveni au stabilit în linii mari și locul cantonamentului, dar și programul meciurilor de verificare.

„În această săptămână vom avea pregătire pe plan local, iar săptămâna cealaltă, din 2 până în 13 iulie, vom face un cantonament centralizat tot pe plan local. Vom pune mai mare accent pe partea fizică pentru că este o perioadă de acumulări. Vom avea în această perioadă și câteva jocuri de pregătire. Am stabilit în mare datele meciurilor. După aceea vom avea încă două săptămâni în care vom avea meciuri la trei zile. Apoi vom intra în săptămâna pregătoare debutului. Despre obiectiv nu s-a vorbit, însă tot timpul ne dorim să fim acolo, în primele echipe. Locul 9 din campionatul care s-a încheiat nu a fost unul onorabil pentru noi”, a transmis antrenorul Iordan Eftimie.

Programul CS Mioveni:

2-13 iulie – cantonament Mioveni
7 iulie – amical Metaloglobus București
10 iulie – amical Pandurii Târgu Jiu
21 iulie – amical Academica Clinceni
25 iulie – adversar nestabilit
28 iulie – amical CS Afumați

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 26 Jun. 2018, 13:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă