Echipa lui „Vioară”, victorie lejeră cu Spartac Zărnești

Marius ANGHEL 28 Jul. 2013, 13:27 Pregătiri, amicale

Gloria Buzău a bifat prima victorie în cadrul meciurilor de verificare programate în această vară. Vineri, formația antrenată de Viorel Ion a susținut, pe teren propriu, în nocturnă, un amical cu Avântul Spartac Zărnești (Liga a IV-a buzoiană), în fața căreia s-a impus cu scorul de 5-0.

Seria golurilor a fost deschisă de Agache (5), care a fructificat o acțiune ofensivă cu un șut plasat de la marginea suprafeței de pedeapsă. Chiar dacă și-a mai creat și alte ocazii, Gloria a plecat la cabine doar cu un avantaj minim. După pauză însă, gazdele au reușit să marcheze din nou, de data aceasta prin Cucu (58), care a șutat de la 17 metri și profitând de o greșeală a portarului a făcut 2-0. Peste numai câteva minute, Agache (62) și-a trecut în cont ,,dubla”, iar ceva mai târziu, noul intrat pe teren, brazilianul Cacatao (76) a înscris și el din apropiere ridicând scorul la 4-0. Rezultatul final al partidei a fost stabilit de Jipa (90) în urma unei lovituri de cap din careul mic.

Antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion, a utilizat următorul unsprezece: Stoicescu – Cucu, Bârsănel, Vlaicu, Agache, Pușcașu, Marcu, Cocârlă, Voicu, G. Ion, Lungoci. Pe parcursul jocului au mai intrat: Jipa, Muscalu, Constantin, Chiriac, Drăguț, Cioran, Mihăescu, Vinicius și Cacatao.

Articol și foto de Adi SOARE
 
 

Marius ANGHEL 28 Jul. 2013, 13:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă