Echipa lui Nanu continuă seria amicalelor

Marius ANGHEL 25 Jul. 2013, 13:56 Pregătiri, amicale
Echipa lui Nanu** continuă seria amicalelor

Nou-promovată în eșalonul secund, echipa antrenată de Ștefan Nanu s-a impus cu 4-1 pe terenul fostei colege de serie Jiul Rovinari. Trupa pregătită de fostul fundaș de la Pandurii și Drobeta, Cătălin „Bobby” Trofin a deschis scorul prin Cosmin Șoșoi, dar Bogdan Chirea, Cosmin Laurențiu, Roland Stănescu și Mădălin Poenaru au întors rezultatul.

Amicalul de la Rovinari s-a disputat pe durata a trei reprize, prima de 45 de minute, iar ultimele două de o jumătate de oră, fiecare. În primul mitan, la Minerul Motru au jucat și noile achiziții Claudiu Trașcă (Jiul Rovinaru), Adelin David (FC Caracal), Victor Rada (FC Caracal), Raul Steroni (Flacăra Făget) și Patrian Trifu (FC Caracal).

La echipa lui Nanu a jucat și severineanul Andrei Dicu, care a acceptat în cele din urmă prelungirea contractului. „A fost un test util, în care am folosit vreo 30 de jucători. În prima repriză am mizat pe cinci dintre noutăți și am fost conduși. Se vede că suferim la capitolul relații de joc. Apoi am introdus și jucătorii din sezonul trecut, care au impus ritmul și am câștigat clar. Rezultatul are mai puțină importanță în amicale”, a declarat antrenorul Ștefan Nanu, pentru „Ediție Specială”.

Echipa sa va disputa sâmbătă dimineața un nou amical, în Serbia, cu nou-promovata în Liga a III-a Djerdap Kladovo. Nanu și-ar fi dorit să întâlnească toate echipele din zonă, dar Minerul Mătăsari încă nu s-a reunit și s-ar putea desființa în această vară.

Jiul caută soluții pentru a ieși din criză

Și la Rovinari a existat incertitudine în această vară, în pofida faptului că echipa antrenată de Trofin a încheiat sezonul pe locul secund. „Am pierdut mai mulți titulari în această vară. Doi dintre ei, Trașcă și Neacșu, au plecat chiar la Motru. Cu toate astea, am jucat bine în prima repriză a amicalului cu Minerul, pe care am câștigat-o cu 1-0. Apoi am introdus mai mulți juniori. Pentru noi a fost primul amical și ultimul înaintea meciului din turul doi al Cupei României, în care întâlnim divizionara D Markus Slatina. Până atunci încercăm să prelungim contractele mai multor jucători. După jocul de cupă, de miercurea viitoare, vom intra în cantonament, probabil la Baia de Aramă”, a declarat Trofin

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Marius ANGHEL 25 Jul. 2013, 13:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă