Echipa din Crâng, remiză cu Viitorul lui Hagi în ultimul amical

Marius ANGHEL 01 Sep. 2013, 11:04 Pregătiri, amicale

Gloria Buzău și-a încheiat, sâmbătă, seria meciurilor de verificare, iar cu această ocazie a avut loc și prezentarea lotului pentru noua ediție de campionat.

În ultimul amical, sub privirile a peste 3000 de spectatori, echipa din Crâng a avut ca adversară pe una dintre reprezentantele Ligii I, Viitorul Constanța, iar la final tabela de marcaj a indicat rezultat de egalitate,1-1. Scorul a fost deschis de oaspeți prin Gavra (19), care, profitând de o greșeală a fundașului Vlaicu, a șutat plasat din interiorul careului.

Replica buzoienilor a venit ceva mai târziu, când, în urma unei centrări de pe dreapta a lui Voicu, mijlocașul Pușcașu (30) a marcat spectaculos cu un șut de la 12 metri, restabilind astfel egalitatea. Peste doar câteva minute, gazdele puteau întoarce rezultatul în favoarea lor, însă ,,torpila” expediată de Marcu de la aproximativ 30 de metri a lovit bara transversală.

Atât Gloria cât și Viitorul și-au mai creat și alte ocazii numai că nu au mai fructificat niciuna și astfel meciul s-a terminat nedecis.

Gloria Buzău: Sârbu – Cucu, Vlaicu, Dăniță, Agache, Marcu, Mihăescu, Voicu, Pușcașu, I. Gabriel, Verdeș. Rezerve: Stoicescu, Fl. Alexandru, Diego, Burlacu, Bobe, Zăinescu, Matei, Cocârlă. Antrenor: Viorel Ion

Viitorul Constanța: Balauru – Bejan, Emerson, Ghionea, Tosca, Lazăr, Cârstocea, Dică, Băluță, Axente, Gavra. Rezerve: Buzbuchi, Larie, Mitrea, Târnovan, Puțanu, Mitriță, Boban, Șerban. Antrenor: Bogdan Vintilă.

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 01 Sep. 2013, 11:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă