Dunărea Călărași și-a programat un amical de lux la finalul săptămânii, atunci când stă în campionat

Dunărea Călărași și-a programat un amical de lux la finalul săptămânii,** atunci când stă în campionat

Fiindcă la finalul săptămânii nu joacă, urmând a câștiga trei puncte la „masa verde”, deoarece ar fi trebuit să o întâlnească în deplasare pe Olimpia Satu Mare, acum exclusă și dezafiliată, Dunărea Călărași și-a programat un amical de lux. Sâmbătă, liderul Ligii 2 joacă la Giurgiu cu echipa din play-off Astra, fosta campioană a României în urmă cu două sezoane.

Amicalul dintre Dunărea și Astra este posibil și datorită faptului că în weekend nu se joacă în campionatul Ligii 2, ca urmare a partidelor amicale ale naționalei României cu Israel (24 martie, la Netanya) și Suedia (27 martie, la Craiova).

„Momentan n-am stabilit încă ora de disputare a jocului. În mod cert va fi un test util pentru băieții noștri. Sper să ne ridicăm la înălțimea adversarului și să lăsăm o impresie bună. Ne așteaptă alte meciuri extrem de dificile în campionat și trebuie să fim foarte bine pregătiți”, a declarat, citat de site-ul Dunării, președintele grupării călărășene, Florentin Brișan.

Dunărea e liderul Ligii 2, după 24 de meciuri desfășurate până acum având 56 de puncte, cu trei mai multe decât FC Hermannstadt.

Dacă în weekend vor sta, dar vor lua trei puncte la „masa verde”, următorul meci al călărășenilor are loc la mijlocul săptămânii următoare, pe 28 martie, atunci când e reprogramată etapa a 23-a, restantă. Atunci, elevii lui Dan Alexa o întâlnesc în deplasare pe CS Balotești.

În urmă cu mai bine de două săptămâni, Astra a jucat un amical și cu CS Afumați, echipă care atunci stătea în etapa de Liga 2. Giurgiuvenii au pierdut în fața ilfovenilor cu 1-0.

Pentru acest amical, Dunărea nu se va baza pe Missi Mezu, jucător convocat la naționala Gabonului.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă