Dunărea Călărași a remizat în al patrulea amical din Turcia. Jucătorii lui Pustai au condus de două ori în testul cu Yenisey

În al patrulea amical desfășurat în cantonamentul din Turcia, divizionara secundă Dunărea Călărași a obținut o remiză, rezultat pe care nu îl mai înregistrase până acum. Echipa antrenată de Cristian Pustai a terminat la egalitate, astăzi dimineață, cu Yenisey Krasnoyarsk, ocupanta locul 17 din 20 în liga secundă a Rusiei.

În penultimul joc de pregătire pe care Dunărea le are stabilite în stagiu centralizat din Antalya, jucătorii echipei călărășene au condus de două ori, însă de fiecare dată au fost egalați. Cu Yenisey, Georgian Honciu a deschis scorul în minutul 18. Finalul primei reprize avea să fie unul cu alte două goluri marcate. Mai întâi, în minutul 40, au egalat rușii, iar în 44 a punctat și Bogdan Rusu. La cinci minute după pauză,  Enisei restabilește egalitatea, 2-2, scor cu care se încheie și partida.

Cu Yenisey, Cristian Pustai a utilizat jucătorii: Began (Calancea 46”) – Al. Sîrbu (Sabangeanu 46”), Bg. Șandru (Rougkalas 58”), Jica (Mendy 67”), Ozcan (Puțaru 85”) – Raiciu (Gab. Toma 85”), Rob. Boboc (Țenea 81”) – Honciu (Tudoran 77”), Zaluschi (Ndiaye 63”), Bawab (Cl. Vereș 67”) – Bg. Rusu (A. Moise 81”)

Ultimul test al Dunării Călărași în Turcia va avea loc joi, 6 februarie, cu echipa de primă ligă din Kosovo KF Flamurtari.

Jocurile amicale din Antalya ale Dunării Călărași:

27.01. – 1-4 cu FK Radnicki Nis (Liga 1 Serbia) / Thaer Bawab
29.01. – 2-1 cu FK Taraz (L1 Kazahstan) / Thaer Bawab (două)
31.01. – 0-2 cu TSV Steinbach (L4 Germania)
03.02. – 2-2 cu FK Yenisey Krasnoyarsk (L2 Rusia) / Georgian Honciu și Bogdan Rusu
06.02. – KF Flamurtari Pristina (L1 Kosovo)

Foto: AFC Dunărea Călărași

Pe aceeași temă