Dulcea: „Sper ca până la startul returului să arătăm așa cum trebuie”

Mihai Andries 21 Feb. 2015, 12:00 Pregătiri, amicale
Dulcea:**

La finalul în­tîlnirii cu CSM Râmnicu Vâl­cea, scor 0-1, antrenorul Adrian Dulcea s-a declarat mulțumit de evoluția ju­că­torilor săi, având în vedere că fost primul joc pe iarbă. Prin­cipalul grupării din Trivale spu­ne că jucătorii săi trebuie să se adapteze mai repede la această supra­față de joc.

Antrenorul Adrian Dulcea s-a declarat mulțumit de evoluția ju­că­torilor săi, avînd în vedere că fost primul joc pe iarbă și este sigur că echipa va arăta bine la startul returului.

„A fost primul meci jucat pe iarbă și am avut nevoie de ceva timp să ne adaptăm la această suprafață. Am făcut un joc destul de bun și pot spune că a fost benefic pentru nivelul de pregătire în care ne aflăm. Vâlcea este o echipă bună căreia îi prevăd un viitor frumos în partea a doua a sezonului. În retur, noi vom lua lucrurile pas cu pas. Sper să avem re­zultate bune, iar da­că vom fi acolo în față, la promovare, nu ne vom da la o parte. Eu sunt adeptul pașilor mărunți. Mai avem lucruri de pus la punct și sper ca până la startul returului să arătăm așa cum trebuie”, a spus tehnicianul piteștean.

Bogdan Dumitru, în probe

În aceste zile, tehnicianul celor de la SCM Pitești are în probe mai mulți jucători care, dacă vor confirma așteptările, vor semna cu gruparea din Trivale. Antrenorul Adrian Dulcea l-a testat în amicalul cu CSM Râmnicu Vîlcea pe fundașul Bogdan Dumitru. Fotbalistul în vîrstă de 22 de ani a jucat în turul campionatului la Farul Constanța și poate evolua atît ca fundaș, cît și ca mijlocaș.

Totodată, conducerea SCM Pitești negociază în aceste zile aducerea la echipă a doi jucători cu experiență. Este vorba de fundașul Marian Miulescu și de mijlocașul Mihăiță Stancu. Primul a evoluat în prima parte a sezonului tot la Farul Constanța, iar cel de-al doilea, la Fortuna Poiana Cîmpina, echipă din aceeași serie cu CS Mioveni, care a terminat turul de campionat pe locul doi. Ambii au fost prezenți în teren, în partida din Zăvoi, Miulescu fiind titular, în timp ce Stancu a intrat după pauză

Sursa: Curierul Zilei
 

Mihai Andries 21 Feb. 2015, 12:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă