Dubla lui Dragalina a adus victoria în fața Chindiei

07 Mar. 2012, 21:03 Pregătiri, amicale

Condusă pe tabela de marcaj, la jumătatea primei reprize Chindia Târgoviște reușind să puncteze pe tabelă prin Poiană, după ce Verdeș l-a găsit bine cu o pasă în careu, FC Olt Slatina a reușit să revină în joc și să întoarcă rezultatul. La mai puțin de zece minute după primirea golului, Dragalina restabilește egalitatea, cu un șut din interiorul careului (min. 27), moment în care alb-vișiniii au căpătat o mai mare încredere. Verdeș a mai avut o bună oportunitate de a înscrie până la pauză, însă șutul expediat de acesta din careu a fost reținut de Bugiu.

Golul victoriei, marcat din penalty

Dacă prima repriză a fost dominată teritorial de Chindia Târgoviște, în actul secund alb-vișiniii au pus o mai bună stăpânire pe joc, apropiindu-se periculos de poarta adversarilor. Dragalina a scos un penalty în minutul 52, pe care l-a transformat cu siguranță, stabilind scorul final, 2-1. Bune oportunități de a marca a mai avut Andrei David printr-un șut periculos din marginea careului, reținut în doi timpi de portar și o lovitură liberă de la 20 de metri, executată puțin pe lângă bară. În minutul 76, Chindia Târgoviște a ratat cea mai mare ocazie de a egala. După o lovitură liberă de pe partea dreaptă, Morariu reia din 3 metri, singur cu portarul, pe lângă bară. FC Olt Slatina va susține sâmbătă, în deplasare, în compania formației FC Argeș ultimul test înaintea startului returului de campionat.

FC Olt: Bugiu, Bogdanovici, Irimescu, Crușoveanu, Bancu, Chiriță, Pavel, Polgar, Melcea, David, Dragalina. Au mai intrat: Giurcă, Vâlcică, Hallmen, Burcea, Corneanu.

Chindia Târgoviște: Perianu, Dinu, Rădoi, Mladen, Bușu, Gavrilă, Honciu, Dobre, Anton, Poiană, Verdeș. Au mai jucat: Cherchez, Radu, Horvath, Morariu, Voineag, Omuț, Șerban, Băluță, Negoescu. Antrenor: Flavius Stoican

Sursa: Gazeta Nouă

07 Mar. 2012, 21:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă