Doi portari în probe la Petrolul Ploiești!

18 Jul. 2009, 19:47 Pregătiri, amicale
Doi portari în probe **la Petrolul Ploiești!

Petrolul a testat azi doi portari – Iorga și Anghelache – în amicalul cu pierdut cu Internațional, scor 1-2. Rămași fără portari după ce Răchită a renunțat la serviciile celor trei aflați în lot în sezonul trecut (Panaite, Moraru și Petre), petroliștii caută de zor soluții pentru acest post. Marius Iorga este un portar experimentat, în vârstă de 29 de ani, care a evoluat în țară ultima oară pentru FC Snagov, după care a plecat în retur în Grecia. Marius Anghelache este un tânăr portar (19 ani) care a jucat în sezonul trecut la Breaza, dar care aparține de Caraimanul Bușteni.

 

Revenind la meciul cu Internațional, pentru Petrolul a marcat Baroian în minutul 88, în timp ce pentru argeșeni au marcat Cl. Ionescu în minutul 52 și Jianu în minutul 60. Iată și formațiile folosite:

Petrolul: Iorga (67 Anghelache) – Marcu (73 Nuțescu), Stanca (46 Hong), Chiriță (77 Stanca), P. Stoica (77 M. Tudor) – Minciună (82 Steriu), M. Tudor (46 Lungu) – Năstase (46 Budescu, 73 Baroian), Cr. Vlad (67 Hoprich), L. Mihai (56 C. Stoica) – Elek (46 Arnăutu). Antrenor: Valeriu Răchită.

Internațional: M. Popa – Băcilă, Viera, Chiricheș, Neagu – Kone, Voiculeț, Ciucur, Frăsineanu – Cl. Ionescu, Jianu. Au mai intrat pe parcursul reprizei a doua: D. Mutu – G. Matei, Al. Filip, Gado, Teușan, Zăgrean, Stoianof, Itu. Antrenor: Ștefan Stoica

 

 

Articol scris de Marian DIMA

18 Jul. 2009, 19:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă