„Snagovul se va retrage din campionat după plecarea lui Reghecampf!”

21 Dec. 2011, 11:28 Liga 2

Constantin Anghelache, un fin cunoscător al fotbalului și al culiselor sportului rege, anticipează desfășurarea evenimentelor ce vor avea loc în Seria 1, în perioada imediat următoare.

Supărat că oficialii ieșeni nici măcar nu l-au mai contactat după terminarea primei părți a sezonului după ce întreg turul i-au cerut săptămânal să reprezinte clubul la comisiile federale unde au avut litigii pe rol, cunoscutul fost conducător de la Rapid susține că a deslușit rețeta promovării CSMS vara viitoare. Anghelache s-ar arăta imediat dispus s-o ofere și Iașului, dar numai dacă există cu adevărat interes din partea conducătorilor clubului.

„Se poate promova la pas sezonul acesta, mai ales că în retur vor urca Copoul două dintre echipele situate la sfârșitul turului înaintea noastră, Delta și Săgeata. Nu am spus nimic despre Snagov, care se va retrage din campionat după plecarea lui Reghecampf cu opt jucători la Chiajna, în Liga I, și nici de Brăila, care a ajuns doar conjunctural în fața Iașului”, a declarat vicepreședintele Comitetului Director de la CSMS, pentru Evenimentul, lăsând de înțeles că singura candidată serioasă la urcarea în elită este Viitorul Constanța.

„Principalele contracandidate la promovare ale Iașului, Tulcea și Năvodariul, vor juca în retur la Iași, la fel ca și Snagovul, care însă se va desființa după ce Reghecampf a luat cu el la Chiajna opt jucători, și Brăila, ajunsă conjunctural în fața noastră”
Constantin Anghelache

21 Dec. 2011, 11:28 Liga 2
Pe aceeași temă