Doar 12 jucători au fost prezenți la reunirea Chindiei Târgoviște

Liga2.ro 16 Jul. 2013, 13:02 Pregătiri, amicale
Doar 12 jucători au fost prezenți la reunirea Chindiei Târgoviște

Rămasă în aer după terminarea campionatului, Chindia a sunat totuși adunarea, astăzi, la ora 10.00, la Stadionul „Eugen Popescu”. La primul antrenament și-au făcut apariția doar 12 jucători. Cei mai mulți dintre acești fotbaliști au venit cu speranța că vor găsi pe cineva din conducere la stadion. Aceștia au fost și pregătiți de un eventual antrenament, condus de Silviu Dumitrescu și Sică Bârdeș.

Silviu Dumitrescu a fost cel care a vorbit cu presa despre situația din această perioadă. Tehnicianul a precizat că cei care s-au prezentat la reunire sunt jucătorii pe care Chindia îi mai are sub contract.

De asemenea antrenorul roș-albaștrilor are promisiuni că în următoarele zile lucrurile vor reveni la normal. Singura prezență surprinzătoare a fost cea a lui Alexandru Roman, ultima dată la Urban Titu.

„Deocamdată s-au prezentat jucătorii care mai au contract cu noi. De mâine îi așteptăm și pe alții, pe care i-am contactat pentru a semna un contract cu acest club, în speranța că putem continua activitatea la Chindia. Sunt niște discuții în conducere și sper să putem să-i aducem cât mai repede pe acești jucători pe care îi dorim.”, a declarat Silviu Dumitrescu, la reunirea Chindiei.

Jucătorii prezenți la reunirea Chindiei au fost: Cristi Cherchez, Andrei Șeran, Georgian Honciu, Răzvan Dobre, Adrian Omuț, Denis Ispas, Cornel Dinu, Bogdan Dinu, Dragoș Pătru, Iustin Popescu, Robert Văduva și Alexandru Roman (Urban Titu).

Text și foto: targovistepenet.info

Liga2.ro 16 Jul. 2013, 13:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă