Diniță și Adi Matei au cernut sita la Berceni

08 Jul. 2012, 23:59 Pregătiri, amicale

Sâmbătă dimineața, două echipe de Liga a III-a și-au dat întâlnire de la 9,30 pe stadionul Comunal din Berceni. Gazdele, cu un nou antrenor pe bancă în persoana lui Laurențiu Diniță, au primit vizita Metaloglobusului condus de Adi Matei. Disputat la o oră extrem de matinală pentru a evita suprasolicitarea jucătorilor din cauza temperaturilor extrem de ridicate existente spre ora prânzului în ultimele zile, amicalul dintre cele două formații s-a dovedit un foarte drastic trial pentru mulți dintre cei prezenți pe teren.

Colonia dinamovistă la Berceni, cu plusuri și minusuri

Pentru acest meci, Diniță a avut sub comanda sa un important contingent de juniori din Ștefan cel Mare. Dacă vârful Cosmin Ionică a început ca titular, reușind și să marchez primul gol al întâlnirii, nici Florin Anton nu s-a lăsat mai prejos închizând tabela după pauză cu un gol superb după ce i-a „rupt” coloana unui fundaș central advers. Pe lângă cei doi, au mai apărut pe teren din pepiniera lui Dinamo și Butnaru, Kanda, Fl. Nițu și Lupașcu. Ultimii doi se pare că nu au rupt gura târgului, fiind trecuți pe lista celor care nu au mai fost chemați luni la antrenamente

Ilfovenii și-au primenit lotul cu jucători experimentați

Tot la capitolul noutăți, Diniță i-a mai avut sub bagheta sa și pe Silviu Constantin și Bănaru, ambii de la Astra Giurgiu, dar și pe Alexandru Radu de la Chiajna. Experiența acestui trio de jucători va fi utilă echipei din Berceni, transferul lor fiind ca și făcut, dacă nu apar elemente neprevăzute. Nu același lucru se poate spune și despre ceilalți jucători aflați în probe la echipa lui Diniță, care va fi ajutat în noul sezon de secundul Nelu Prună și de antrenorul de portari/jucător Florin Andreescu.

Matei a „tăiat” în carne vie

De partea cealaltă, Metaloglobus a avut în probe un număr impresionant de jucători, de abia pe finalul meciului intrând pe teren și cei rămași din sezonul trecut. Din păcate, antrenorul bucureștenilor, Adi Matei nu prea a fost entuziasmat, astfel că după fluierul de sfârșit al amicalului a păstrat mai puțin de jumătate din cei sosiți în probe. Unicul gol al oaspeților a fost reușit de Ionuț Pană, fostul mijlocaș al Farului. Acesta a revenit la Metaloglobus la mai bine de un an după ce îi aducea echipei titlul de campioană a Bucureștiului cu un gol marcat în prelungirile finalei cu Chiajna II.

Luni de dimineață, cele două echipe își vor relua antrenamentele, urmând ca ilfovenii să joace un amical cu Dinamo II în dimineața zilei de marți, tot pe terenul principal din Berceni.


Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

08 Jul. 2012, 23:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă