Dinamo II, egal edificator cu ACS Berceni

Dinamo II,** egal edificator cu ACS Berceni

Primul meci din mandatul lui Mugurel Cornățeanu s-a soldat cu un rezultat mulțumitor dacă luăm în calcul că adversara celor de la Dinamo II a fost mult mai puternica ACS Berceni. Scorul final a fost egal, 1-1, partida de ieri dimineață disputându-se pe terenul sintetic din complexul Berceni. Dinamo II a aliniat o formulă cu foarte mulți juniori, singurele excepții majore de vârstă fiind portarul Samoilă și jucătorii de câmp Adrian Popa II, Mardare și Crăciun, toți titulari.

Portarii, câte o jumătate de oră fiecare

Cei trei goalkeeperi avuți la dispoziție, Samoilă, Muțiu și Ignat și-au împărțit în mod egal timpul în poarta satelitului, evoluând câte 30 de minute fiecare. Cornățeanu a început meciul cu Samoilă – Vartanian, Lică, Mardare, E. Crăciun – R. Radu, Ad. Popa II, Mihalache, Al. Stan – Tudorache, Bitez. Au mai evoluat Muțiu, Ignat – I. Stan, Mandea, Logofătu, Stănici, Manea, dar și mai mulți juniori veniți în probe, însă niciunul dintre aceștia nu a fost păstrat. Golul dinamoviștilor a fost reușit de Logofătu, venit în probe de la Comprest.

Berceniul, fără noutăți majore

De partea cealaltă, Berceniul a avut destui jucători în probe, însă fără prea multe nume cu greutate. Echipa de start a fost L. Marin – E. Nicu, Fâșie, C. Sandu, Pazon – Al. Stan, Al. Radu, Ghinea, Pivniceru – Pădurețu – Al. Nistor. Au mai jucat Meilă – V. Marin, R. Gheorghe, A. Mihai, B. Mihalache, Al. Vasile, V. Ștefan, Teleoacă, Pătrașcu, Grigore, Corcoveanu, Ioniță, Dinu, Stan, Aldea, Pană, Popa.

Ilfovenii vor juca un nou amical miercuri, atunci când se vor duela tot la Berceni, cu Săgeata, de la ora 11.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Pe aceeași temă