Dinamo II, egal edificator cu ACS Berceni

Mihai Andries 19 Jan. 2014, 21:00 Pregătiri, amicale
Dinamo II,** egal edificator cu ACS Berceni

Primul meci din mandatul lui Mugurel Cornățeanu s-a soldat cu un rezultat mulțumitor dacă luăm în calcul că adversara celor de la Dinamo II a fost mult mai puternica ACS Berceni. Scorul final a fost egal, 1-1, partida de ieri dimineață disputându-se pe terenul sintetic din complexul Berceni. Dinamo II a aliniat o formulă cu foarte mulți juniori, singurele excepții majore de vârstă fiind portarul Samoilă și jucătorii de câmp Adrian Popa II, Mardare și Crăciun, toți titulari.

Portarii, câte o jumătate de oră fiecare

Cei trei goalkeeperi avuți la dispoziție, Samoilă, Muțiu și Ignat și-au împărțit în mod egal timpul în poarta satelitului, evoluând câte 30 de minute fiecare. Cornățeanu a început meciul cu Samoilă – Vartanian, Lică, Mardare, E. Crăciun – R. Radu, Ad. Popa II, Mihalache, Al. Stan – Tudorache, Bitez. Au mai evoluat Muțiu, Ignat – I. Stan, Mandea, Logofătu, Stănici, Manea, dar și mai mulți juniori veniți în probe, însă niciunul dintre aceștia nu a fost păstrat. Golul dinamoviștilor a fost reușit de Logofătu, venit în probe de la Comprest.

Berceniul, fără noutăți majore

De partea cealaltă, Berceniul a avut destui jucători în probe, însă fără prea multe nume cu greutate. Echipa de start a fost L. Marin – E. Nicu, Fâșie, C. Sandu, Pazon – Al. Stan, Al. Radu, Ghinea, Pivniceru – Pădurețu – Al. Nistor. Au mai jucat Meilă – V. Marin, R. Gheorghe, A. Mihai, B. Mihalache, Al. Vasile, V. Ștefan, Teleoacă, Pătrașcu, Grigore, Corcoveanu, Ioniță, Dinu, Stan, Aldea, Pană, Popa.

Ilfovenii vor juca un nou amical miercuri, atunci când se vor duela tot la Berceni, cu Săgeata, de la ora 11.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 19 Jan. 2014, 21:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă