„Diferența de pe tabelă e cam mare față de realitatea din teren”

26 Feb. 2012, 16:50 Pregătiri, amicale

Tehnicianul lui ACS Recaș a declarat la finalul jocului pierdut cu Poli (scor 0-5), că echipa sa a resimțit o stare de oboseală după ce a jucat cu două divizionare secunde în trei zile. Cosmin Petruescu e mulțumit însă de cum s-au comportat elevii săi în primele 60 de minute.

„Un meci mult așteptat, din păcate pentru noi cred că rezultatul a fost influențat oarecum de faptul că ne-am schimbat programul de pregătire. Miercuri trebuia să jucăm cu UTA, a fost anulat, nu aveam siguranța că vom juca cu Poli din cauza terenului, motiv pentru care a trebuit să jucăm joi cu Luceafărul, nu e o scuză. Totuși, cred că în prima repriză care s-a desfășurat pe durata a 60 de minute am dat o replică bună. Dacă reușeam să oprim jocul în jumătatea adversă nu se ajungea să primim acel prim gol”, ne-a spus Petruescu.

„Din păcate în repriza a doua, neavând nici posibilitatea la multe schimbări, am avut cinci jucători care au trebuit să fie tot timpul pe teren. M-a interesat în primul rând efortul, am jucat totuși împotriva lui Poli Timișoara, cred că a fost un joc util. Terenul a rezistat destul de bine, mulțumită oamenilor din Recaș care l-au curățat. Diferența de pe tabelă e cam mare față de realitatea din teren”, a conchis „principalul” recășenilor. Acesta nu s-a putut baza pe R. Trandu, Enciu, Magdaș, Aldana și Aldea (cu toții accidentați), ultimul dintre ei va lipsi o lună după ce s-a operat la picior.

Rogozinaru: „Nicio echipă de C nu se ridică la nivelul lui Poli”

Mijlocașul lui AC Recaș, Darius Rogozinaru pune înfrângerea la scor din amicalul cu Poli pe seama oboselii acumulate în ultima perioadă. Acesta e convins că nicio echipă din eșalonul terț nu se poate apropia ca valoare de alb-violeți și așteaptă duelul cu Hunedoara, din prima etapă a returului.

„Ținând cont că am avut alaltăieri meci și s-a jucat și pe sintetic, o suprafață tare, a fost un teren greu… Prima repriză a fost cam echilibrată, nici ei, nici noi nu ne-am creat așa multe ocazii. În a doua repriză s-a văzut că au schimbat tot unsprezecele, noi evoluând cu aceeași echipă, s-a văzut prospețimea și ne-au surprins rapid. A fost un meci amical, nu e aceeași concentrare ca la unul de campionat, doar antrenamentul fizic e important să-l faci”, au fost concluziile mijlocașului despre jocul cu Poli, scor 0-5.

Darius Rogozinaru (26 de ani), fost component al lui Auxerre Lugoj printre altele, e convins că „atleticii” vor avea altă față cu FC Hunedoara, în prima etapă a returului.

„Mai avem două săptămâni de pregătire până la prima etapă. Ne așteaptă un joc greu cu Hunedoara, am auzit că s-au întărit, au venit jucători buni. Sperăm să ne refacem și noi, a fost această perioadă de oboseală, de cantonament. Nu cred că o echipă de Divizia C se poate ridica la nivelul lui Poli”, a adăugat Rogozinaru.

Sursa: Banat Sport

26 Feb. 2012, 16:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă