Debut cu gol pentru Paulinho

28 Jan. 2009, 18:30 Pregătiri, amicale
Debut cu gol** pentru Paulinho

FC Ploiești a obținut al treilea succes din tot atâtea meciuri de pregătire, îmbucurător fiind faptul că, până acum, divizionara secundă nu a primit nici măcar un gol, în disputele cu Electrosid Titu, Juventus București și cu colega de serie, FC Snagov.

Partida de azi s-a disputat pe terenul sintetic al Comitetului Olimpic Român, la Izvorani, calitatea suprafeței de joc fiind una excelentă, fapt remarcat și de brigada de arbitri, condusă de Alexandu Tudor, cel mai bine cotat central al momentului, din România. Ajutat la o tușă de Cristi Nica, șeful arbitrilor prahoveni, Tudor și-a făcut “încălzirea” pentru noul sezon, unul în care se pare că va debuta la un meci de maximă importanță, urmând să arbitreze pe AC Milan, în Cupa UEFA, chiar în februarie!

Tudor nu a avut probleme în a se impune în fața jucătorilor, meciul fiind unul fără nici un fel de probleme.

“Am făcut una dintre cele mai bune reprize, zic eu, în prima parte, în care adversarul nu a ajuns decât o dată la poartă, având un corner în minutul 45” – a fost prima concluzie a lui Marius Șumudică, consilierul sportiv al echipei ploieștene fiind mulțumit de cum a decurs jocul.

De remarcat că unicul gol al partidei a fost marcat de noul venit, Paulinho, aflat la primul său meci în tricoul echipei ploieștene!

În partida cu FC Snagov nu au evoluat Costescu, Oprsal, Cataramă, Zapodeanu, Popa și Zdrâncă, jucători ce au acuzat probleme medicale sau nu au intrat în planurile lui Șumudică, pentru acest joc.

FC Snagov – FC Ploiești 0-1 (0-1)

Stadion: “C.O.R.” Snagov. A marcat: Paulinho (min. 16)

FC Snagov: Fl. Olteanu – Covaciu, Zeciu, Posteucă, M. Florea – A. Radu, Petrea – Bereșoae, G. Ene, V. Dinu – M. Rădulescu. Au mai jucat: Popa, Nițu, D. Neagu, I. Dumitru, Găman. Antrenor: Mihai Stoica.

FC Ploiești: Iatan – Mihalache, Rohat, I. Neagu, Al. Stan – Takayuki, Cr. Vlad – Paulinho, Cl. Tudor, Alexe – Șt. Ciobanu. La pauză au intrat : Miron – Mavriche, Nikolov (Păduraru), E. Crăciun, Vodiță – Raimy, V. Gheorghe – Gafița, G. Păun, Ikematsu (Ed. Bica) – M. Damaschin. Antrenori: Costel Lazăr, Marius Șumudică.

Au arbitrat : Alexandru Tudor – Cristi Nica, Lucian Manea

 

articol scris de Marian DIMA

28 Jan. 2009, 18:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă