Daouda s-a accidentat și ratează startul sezonului!

13 Aug. 2012, 13:00 Pregătiri, amicale
Daouda s-a accidentat** și ratează startul sezonului!

Ivorianul Mariko Daouda riscă să lipsească o lună de pe teren din cauza unei acci­dentări suferite în urmă cu câteva zile la picior. Jucătorul în vârstă 32 de ani a venit în a­ceastă vară la Mioveni, pentru care mai evoluase între 2007 și 2008 la prima aventură a piteștenilor în Liga I.

An­tre­norul Mioveniului, Mihă­iță Ianovschi, speră ca jucătorul lui să revină mai repede pe teren și să poată conta pe el în meciurile cu FC Bihor și UTA.

Primarul, nemulțumit de joc în amicalul cu CSM

În altă ordine de idei, la amicalul susținut vineri, cu CSM Râmnicu Vâlcea, scor 1-1, a asistat și pri­marul Ion Georgescu. Edilul Mio­veniul a ajuns la stadion în minutul 10 al întâlnirii și nu a mai cerut o foaie de joc pe ca­re erau trecute echipele, spu­nând că nu mai are nevoie de aceasta, pentru că știe destul de bine jucătorii. La finele con­­­fruntării, Georgescu a pă­răsit destul de îngândurat a­rena, fiind nemulțumit de pres­­tația echipei sale.

Olteanu a lipsit de la meci

De la confruntarea cu vâlcenii a lipsit în schimb pre­ședintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Oltea­nu. Conducătorul galben-ver­zilor nu a putut ajunge la meci pentru că era în vacanță pe litoral cu familia. Olteanu nu a fost prezent nici la jocul de la mijlocul săptămânii, din depla­sare, cu Dinamo II, pierdut de argeșeni cu 5-0.

Sursa: Curierul Zilei

13 Aug. 2012, 13:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă