„Dacă ești cu nasul pe sus, fotbalul te pedepsește”

Mihai Andries 04 Mar. 2013, 14:00 Pregătiri, amicale

La finalul întâlnirii de sâmbătă cu Chindia, scor 0-0, princi­pa­lul argeșenilor s-a declarat nemul­țumit de jocul echipei. Tehnicianul piteștean speră să remedieze pro­ble­mele până la jocul de sâmbătă, din campionat, cu Lu­ceafărul Oradea. 

Principalul grupării din Trivale le-a a­tras atenția jucătorilor după acest meci:A fost un test util pentru noi, a fost ulti­ma verificare înaintea returului. Jocul ne-a arătat punctele slabe ale echipei. Știam că va fi greu, pentru că adver­sa­rul este o echipă destul de so­li­dă. A fost primul joc pe care l-am disputat pe un teren de iarbă, după luni  în care am ju­cat numai pe sinte­tic. Este bine că gre­șe­lile pe care le-am făcut au fost în meci amical și nu în unul oficial. Sper ca în această săp­tămână să reu­șim să pu­nem la punct problemele pe care le a­vem. Rezul­ta­tul este echitabil. Ocazii am avut atât noi, cât și ei. Adver­sarul a ajuns în si­tuații de a marca pe fondul unor gre­șeli ale noastre în faza defensivă. Nici în ofensivă nu am stră­lucit. Unii jucă­tori nu înțeleg că tre­buie să jucăm sim­plu. Le place să complice lucrurile și greșesc. Să ne pregătim cît mai bine. Le-am spus jucătorilor că, fără muncă și modestie, nu au cum să aibă re­zul­tate. Dacă ești cu nasul pe sus și te crezi cel mai bun, fotbalul te pedep­seș­te”

Tudor: „Suntem pregătiți pentru retur”

Tehnicianul oaspeților s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale. Antrenorul târgoviștenilor consideră că echipa este pregătită pentru retur. „Pot spune că a fost un meci echilibrat. Sunt mulțumit de joc, pentru momentul acesta stăm bine. Ne simțim pregătiți pentru retur. Am obținut rezultate bune în campania de meciuri de pregătire, dar jocurile amicale nu seamănă cu cele oficiale.”, a spus Eusebiu Tudor, după meciul din Trivale.

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 04 Mar. 2013, 14:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă