CSM, victorioasă cu Dinamo II, în Ștefan cel Mare

02 Aug. 2012, 09:16 Pregătiri, amicale
CSM, victorioasă cu Dinamo II,** în Ștefan cel Mare

CSM Râmnicu Vâlcea s-a impus ieri, în Capitală, 4-2 în amicalul cu Dinamo II București. Primii care au marcat au fost gazdele, după o reușită spectaculoasă a lui Buia, cu un șut din afara careului sub transversală. Era minutul 12 și nimic nu anunța dezastrul care avea să vină cinci minute mai târziu. Pe fondul unor erori în defensivă, dinamoviștii au primit patru goluri în doar șase minute. Pe rând, Vizitiu, Nkongue de două ori și Pârvu au dus scorul la 4-1 pentru oaspeți, după doar 23 de minute de joc. Gazdele au avut o tresărire de orgoliu prin Cazacu, în minutul 30, acesta reușind un gol la fel de spectaculos ca și cel al lui Buia, după ce a preluat spectaculos pe lângă un adversar și a trimis tot sub transversală.

La Dinamo au apărut mai multe nume noi printre care un junior ’93 de la CSJ Știința U Craiova, Irinel Chircan nefiind păstrat, dar și un fundaș albanez, folosit după pauză. În altă ordine de idei, Burnea a părăsit terenul din minutul 10, ca urmare a unei accidentări, fiind înlocuit de Apostol. Din echipa vâlceană nu au jucat portarul venit în probe, Dzelme, care este răcit și nici Nicolae, scos de două săptămâni în afara lotului de antrenorul Artimon.

DINAMO II – CSM RÂMNICU VÂLCEA 2-4 (2-4) Buia, Cazacu / Vizitiu, Nkongue, Pârvu

Dinamo II: Râmniceanu – Stanca, Chircan, Ioniță, Burnea (10 Apostol) – Ursache, R. Stănescu, Al. Stan – Cazacu, Buia, Bitez. Au mai jucat Ghinea, Fl. Mureșan, Mișu, V. Ștefan, Neculai, Ciobanu, Al. Vasile, Balint

CSM: Baruch – Tomozei, I. Popescu, Plecanciuc, Vătăjelu – Pârvu, S. Popescu, Vizitiu – Vasile, Nkongue, Văduva. Au mai jucat: Tufiși, R. Artimon, Eremia, Dumitrașcu, Al. Ionescu, Totâlcă, Dedeu, Nicoară, Buduroi, C. Stoica.

Articol scris de Adi GEORGESCU și Mihai ANDRIEȘ

02 Aug. 2012, 09:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă