CSM Câmpina – reunire în ceață, la Ploiești

Marius ANGHEL 09 Jan. 2014, 14:10 Pregătiri, amicale
CSM Câmpina** - reunire în ceață, la Ploiești

Prima echipă prahoveană care și-a reluat pregătirile a fost CSM Câmpina. Ieri, la baza sportivă a lui Daniel Chiriță, 20 de jucători au răspuns prezent la primul antrenament, desfășurat pe o vreme „londoneză”, o ceață densă făcând dificilă… „identificarea” jucătorilor.

După o scurtă discuție cu Adrian Nistoroiu, unul dintre patronii echipei și cu Dan Tănase – președintele echipei, noul antrenor Daniel Chiriță a condus, alături de secunzii săi – Robert Stoica și Marius Pălăceanu, primul antrenament, de reacomodare la efort.

În total au fost prezenți 20 de fotbaliști, 15 din mandatul „vechi” și 5 noutăți, după cum urmează: A. Bica, A. Panaite, E. Preda (de la echipa de juniori) – portari, F. Băcioiu, M. Tudor, V. Sandu, G. Nincă, A. Ilie, R. Burloiu, B. Ilioiu, C. Dumitrescu, G. Bencea, V. Jercălău, C. Năstase (juniori), D. Nae, B. Panait (Unirea Slobozia), N. Popescu (Unirea Slobozia), C. Dobrinoiu (FC Zagon), G. Costin (FC 1 Decembrie), A. Oae (Astra – juniori).

La capitolul „plecări”, lista rămâne cea știută – Lungu, Catană, Filip, R. Sno, C. Vlad.

Revenind la achizițiile de până acum, experimentatul apărător Bogdan Panait (ex Petrolul, Vaslui, Steaua), a venit și el la antrenamente, iar zilele următoare sunt așteptați și alți jucători noi „din diviziile B și C”, după cum a anunțat antrenorul Daniel Chiriță.

După discuția cu conducerea s-a renunțat la ideea unui cantonament la Predeal, întreaga pregătire urmând să se desfășoare la Sala „Olimpia”, lista amicalelor fiind și ea conturată – Unirea Slobozia și CS Ștefănești fiind trecute la capitolul adversare sigure. „Vreau să jucăm un fotbal spectaculos, ofensiv, diferit de ceea ce a fost în tur”.

Vine și „Norman” Mihalache

Alături de Daniel Chiriță, în staff-ul său va fi cooptat și antrenorul Dragoș Mihalache, care are avantajul că deține și licență pentru a fi pe banca tehnică, în eșalonul trei. „Îl vom aduce și pe Dragoș Mihalache, este un antrenor cu care am lucrat, pe care îl cunosc bine și poate ajuta.

Despre mine nu se poate spune că sunt la prima experiență ca antrenor, pentru că am mai colaborat cu banca tehnică și la Filipești, Conpet și Ștefănești” – spune Chiriță.

Articol scris de Marcel MARIN și Marian DIMA

Marius ANGHEL 09 Jan. 2014, 14:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă