CS Mioveni, victorie chinuită în fața ilfovenilor de la CS Ștefănești. Staicu începe să-și revină

Marius ANGHEL 21 Jul. 2016, 14:36 Pregătiri, amicale
CS Mioveni, victorie chinuită în fața ilfovenilor de la CS Ștefănești.** Staicu începe să-și revină

Revenită din cantonamentul de la Cheile Grădiștei, echipa CS Mioveni a desfășurat miercuri seară, pe Stadionul Orășenesc, cel de-al treilea amical al acestei perioade de pregătire. Adversarul jucătorilor lui Alexandru Pelici a fost CS Ștefănești, echipă din Liga a 3-a.

Argeșenii s-au impus cu 2-0 în fața ilfovenilor, însă cele două reușite au venit târziu, în minutele de prelungire ale partidei. Cosmin Năstăsie (90+1), direct din lovitură liberă de la 18 metri central, și noua achiziție Marius Staicu (90+2), finalizare din doi metri după o centrare a lui Rădescu și o pasă de la Năstăsie în fața porții, au fost marcatorii golurilor celei de-a treia victorie din amicale.

CS Mioveni a început în formula de joc: Croitoru – B. Stancu, Gugu, Vișa, Ed. Stoica – Boboc, Biceanu – A. Popa, Florescu, Iancu – Nilă, iar până la final au mai jucat și Popescu, Tirică, Rădescu, Vintilă, Ayza, Năstăsie, Tomozei, Ionuț Stoica, Galan, Staicu, Iamandi și Trașcu.

Următorul meci de pregătire al argeșenilor este programat sâmbătă, la ora 11:00, în deplasare la CS Afumați, echipă nou-promovată în Liga a II-a.

Foto: FB CS Mioveni

Marius ANGHEL 21 Jul. 2016, 14:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă